fredag 30 juli 2010

IN MY HOUSE & JOSEFIN

En av de första bloggar jag hittade till var In My House. Den drivs av den sprudlande tjejen Josefin. Hon är jätteduktig på inredning och har ett superfint hem. Hon har idag en inredningsbutik i Ronneby.

Jag och Josefin har haft kontakt via blogg och mail och jag har fått följa hennes planer när hon skulle starta butiken från tanke till verklighet. Vi bor långt ifrån varandra, men jag har haft en dröm om att någon gång besöka henne i butiken. I onsdags var det dags att uppfylla min lilla dröm...

Att stå utanför butiken var väldigt pirrigt, tänk att få möjlighet att träffa denna sprudlande bloggerska på riktigt! Det var jättespännande att kliva in genom dörren, hon visste ju ingenting...

...och den första jag såg var Josefin som stog bakom disken... Jag sa "Heeeej, jag känner dig"... och hon kände igen mig = ). Josefin var lika sprudlande glad och go i verkligheten som på bloggen!

Jag hade turen att sambon Eas och hunden Snuffe också var i butiken så jag fick träffa dem. Det kändes så kul att få prata med Josefin på riktigt, hon är så lättsam. Vi har ju haft kontakt ett tag och det märktes, vi känner varandra genom blogg och mail.

Det var superkul att få strosa runt i hennes jättefina butik och få prata med henne på riktigt, det fanns så mycket att prata om. Butiken är som en inredningstidning, stilren och superfin med många fina detaljer.

Hon har jättefina barnsaker, och hennes egendesignade sniglar och elefanter är så söta. Vad jag fick med mig hem ska jag visa en annan dag.
Jag är SÅ glad att vi tog vägen förbi Ronneby så jag fick möjligheten att träffa Josefin på riktigt.

TUSEN TACK Josefin!!!

onsdag 28 juli 2010

ÖLAND


Vi har underbara dagar här på Öland, vi njuter av den superfina ön. Vi umgås med lillebror och hans familj som är bofasta här. Eftersom vi bor långt ifrån varandra är det inte ofta vi ses, men det är jättekul när vi väl träffas. Imorgon åker vi vidare mot underbart fina Skåne och mina släktingar där. Kameran går varm = )!

Ha det bra!

torsdag 22 juli 2010

I STUGAN PÅ ÖN


Vi fortsätter njuta av livet i stugan. Idag har det kommit en regnskur vilket är ganska skönt efter många fina dagar. Men det hindrar oss inte från ett bad, snart blir det ett dopp, det sägs bli varmt i vattnet efter ett regn = ). På lördag byter vi ö, då åker vi till min andra lillebror och hans familj som bor på Öland.

Tack alla ni som kikar in här och tack alla ni som lämnar goa kommentarer!

tisdag 20 juli 2010

VILKEN SOMMAR!



Här är fler bilder från vårt nya tvättrum i stugan.

Vilken fin sommar vi har! Här njuter vi i stugan och har underbara dagar. Bloggning har det inte blivit i det soliga vädret då vi inte har internet i stugan. Som tur är har vi fått skånebesök av min lillebror och hans familj, han är försäljare av trådlösa mobila bredband och för några dagar kan jag passa på att blogga i stugan = ). De härliga sommardagarna består av bad, sol, god mat och att vara tillsammans, vi umgås med släkt och vänner och njuter av vårt ö-liv.

Ha det toppen!

måndag 5 juli 2010

HEMMA IGEN


Nu är vi hemma igen. Vi åker mellan ön och stan. Numer bor vi i stugan och åker in på visit till stan. Det fina vädret gör att vi badar, solar och bara är tillsammans på dagarna. Jag bryter av vilandet med att roa mig med målning av köket....vilken färg???...hi,hi....gissa det om ni kan ; )). Vi har inget bredband i stugan så det blir bloggning hemifrån.
Ha en härlig vecka!

torsdag 1 juli 2010

ATT FOTOGRAFERA


Att fotografera betyder att måla med ljuset. Det tycker jag är underbara ord till det kreativa skapande som fotografering är.



Det är en härlig känsla att komponera en bild. Detaljerna ska bilda en helhet för att ge ögat en harmonisk känsla. Genom att styra kamerans inställningar ska sen fotot skapas i ett "klick" genom objektivets lins.



En bild bevarar ett ögonblick, att fotografera är att vara i just det ögonblicket, att stanna tiden en stund, att vara i nuet.



Genom bloggen har jag utvecklat en stor passion för fotografering, det är otroligt roligt och lustfyllt. Jag har lärt mig massor och utvecklats väldigt mycket i mitt fotograferande under min tid som bloggare.



Jag är så glad för mitt nyvunna intresse som jag har fått i fotograferingen. I sommar ska jag måla massor med ljuset = )!