onsdag 24 november 2010

LITEN UTSTÄLLNING

Kohage på Brösarps backar Österlen.Öland, en sten i handen på min brorsson som bor på Öland.Dimmig morgon på vår sjö Storsjön.En mås i Båstad.

Snäcka från stranden i Mellbystrand där jag har bott.E & W:s fötter från stranden i Mellbystrand.


Turkos och rosa boj en dimmig morgon på Storsjön.


Idag bjuder jag er på en förhandstitt på en liten utställning där jag ska ställa ut mina skyltar och bilder = ). Det är föräldrar till Wilmas kompis som brukar ha en utställning hemma hos sig och firar in första advent, och de frågade om jag ville ställa ut hemma hos dem i år = ). Även Björn Welander som designar smycken och möbler och som fotograferar kommer att ha en del saker där. Här kan ni se hans design. Det känns spännande och pirrigt = )!

söndag 21 november 2010

MÄSSAN


I hallen står nu skyltarna i väntan på nästa helg = ).

Tack för era goa lyckönskningar inför helgens mässa. Det var första gången jag ställde ut mina skyltar. Det var jättenervöst. Men det gick bra = )... det var t.o.m flera stycken som tyckte om skyltarna och köpte av dem! Vilket oxå var nervöst och ovant, jag kollade skyltarna in i minsta detalj innan jag sålde iväg dem, vill ju att de ska vara fina. Jag hade köpt fina vita papperspåsar och fin inslagning till skyltarna, viktiga saker = ). Det var kul att stå på mässan och att träffa en hel del folk.


Nu ska det tillverkas fler skyltar för nästa helg bär det av till Valbo och Madame Nybergs stora julmarknad = ), jag känner mig så stolt över mitt mod = ).

Ha en bra vecka!

torsdag 18 november 2010

HOBBYMÄSSA


Bild lånad från Sanvikens kommuns hemsida.

På lördag ska jag på hobbymässa, då ställer jag ut mina skyltar och kort för första gången. Jag jobbar på för fullt med detta, bilder kommer. Har du vägarna förbi Sandvikens stad så kika in = )!

måndag 15 november 2010

MER SOVRUM


Här kommer mer sovrum. Efter den här ena väggen hade vi fem stora garderober som var fulla av pyssel och massa små saker när det var lekrum. Garderoberna tog vi bort för att få in mer rymd och luftig känsla i det som nu är vårt sovrum. En mindre garderob fick stå kvar.

Jag önskar er alla en bra start på veckan!

lördag 13 november 2010

OMFLYTTNING HEMMA


Här på bloggen har det varit tyst senaste veckan, men här hemma har det varit full fart. Vi har fixat och flyttat om, bl.a har lekrummet på nedervåningen tömts (ett gigantiskt jobb med tanke på alla saker vårt lekrum innehöll). Tanken är att W & E ska ha större rum uppe och att jag och A ska ha sovrummet nere i f.d lekrummet.Jag hade svårt att föreställa mig det nya sovrummet, jag trodde att det skulle bli trångt och uppställt, men jag tänkte att det får bli som det blir, vad gör man inte för sina barn = ).


Rummet fräschades upp och målades med vit färg i tak, på väggar och på golv. Sängen flyttades in, och....det blev överraskande BRA = ), det nya sovrummet är luftigt, lugnt och härligt.


Mer om omflyttningen kommer....
Ha en skööön helg!

onsdag 3 november 2010

1-ÅRS FOTOGRAFERING


Den här söta lilla killen fyller 1 år på fredag och igår fotade jag honom i en underbart fin lantlig miljö. Han hade slagit näsan, varav den lilla pricken, men den får jag ta i photoshop = ). Det är jättekul att få komma i kontakt med nya härliga människor och komma till nya jättefina platser i fotojobbet.

Nu är det dags att åka till Stockholm för Skolforum och Mark Levengood = )!

Ha en bra dag!

tisdag 2 november 2010

FÖRETAGSPYSSELHär hemma målar jag kort inför en mässa i vår stad den 20 november. Då kommer jag att vara med för första gången och visa upp mina egentillverkade kort och skyltar. Det känns spännande och pirrigt = ). Idag ska jag ut på fotouppdrag och fota en 1-åring, jättekul. Imorgon bär det iväg till Skolforum i Stockholm, där ska jag bl.a lyssna på min stora favorit Mark Levengood.

Ha en bra dag!