torsdag 30 december 2010


Jag vill önska alla Ni goa bloggvänner, släkt, vänner och alla Ni andra som kikar in här, ett riktigt Gott Nytt År!!!

Kram L-L

måndag 27 december 2010

JULLOV


En liten glimt från vardagsrummet med granen. Vår myskatt hamnade med på bild där hon ligger och slappar på soffan = ).

Jag och barnen har jullov. Det är så skönt att inte ha några tider att passa. Barnen leker med kompisar och jag har plockat och skrotat här hemma. Nu kommer A hem och jag ska bege mig ut i affärerna och kolla om jag kan hitta något nytt åt mig själv för julklappspengarna = ).


Ha en skööön dag!

lördag 25 december 2010

JULVi hade en supermysig julafton igår. Vi firade dagen hemma hos oss. På morgonen öppnade W & E sina julstrumpor. Sen åt vi en långfrukost med god skinksmörgås. Någon i huset fyllde år... och uppvaktades med jättefina presenter, bl.a en fotoram, såååå kul!Sen kom barnens farfar en stund och det öppnades julklappar och vi fikade. Därefter var det grötlunch med familjen och sen var det dags att öppna våra julklappar. Att öppna våra julklappar tidigt var något nytt vi provade för att undvika ett berg av julklappar när tomten kommer, det fungerade mycket bra, skönt att dela upp alla klappar.
Efter Kalle Anka kom släkten och vi åt jättegott julbord. Sen knackade det på dörren och tomten kom med ännu mer paktet. Kvällen forsatte med umgänge, spel och julgodis. En mysig dag som efterföljs av en luuugn mysdag.

Ha en lugn och skön fortsättning på julen!

tisdag 21 december 2010

ÅRETS JULKORT
Här har jag fotograferat W & E inför årets julkort. Det är inte busenkelt att få de att ställa upp framför kameran, de har det inte lätt med en mamma som älskar att fota, men några kort ställde de upp på! Imorgon har vi skolavslutning, sen väntar en lång skööön ledighet.


Försök njuta av julförberedelserna och unna er en paus ibland!

onsdag 15 december 2010

KÖKET I ADVENTSTIDER
&
INGEN JULSTRESSSå här ser det ut i köket just nu. Adventsbrickan med de 4 ljusen står på bordet. December har så mycket roligt innehåll. Jag försöker njuta jättemycket av det mysiga kring julfester med barnen, jultraditioner hemma och på jobbet.


Så här en vecka innan jul och jag har haft en lugn lediga dag och inte alls mycket att göra, det känns som att jag har glömt något...


  • Kanske jag borde storstädat in i alla hörn...näää det har jag valt bort.
  • Jag skulle kanske ha gjort julodis...hm, då är det ju slut till julafton.
  • Julklapparna som är kvar då...hm, Ebba är hemma med mig, det vill jag åka ut och fixa själv.
  • Slutpiffet hemma... det vill jag ta någon dag innan julafton.
  • Granen... den köper vi om någon dag.


Det går att ha en lugn ledig dag veckan innan jul, det beror på hur man tänker = ).


TA DET LUGNT & FÖRSÖK TÄNKA OM!

fredag 10 december 2010

JULENS FÄRG No.5
BRUN

Idag kommer sista julstylingen och sist ut är brunt. Jag fick förra året önskemål om brun julstyling och först blev jag lite skeptisk, men jag ville anta utmaningen och när jag kom igång blev det jättekul och jag gillar den bruna julfärgen.

Min julfärg tror jag kommer att vara vitt och grått med någon röd detalj, det blir med ruff stil eftersom min inredning går åt det hållet. Vilken är din julfärg?

torsdag 9 december 2010

JULENS FÄRG No. 3 & 4
VIT-GRÅ-SVART & VIT
INSPIRATION I REPRIS - FRÅN FÖRRA ÅRETHär kommer tredje inspirationen julfärg. Här är den lite råare, ruffare stilen med inslag av svart och grått.


JULENS FÄRG No. 4
VIT

Här kommer den fjärde julfärgen, den vita. Idag är det en vanlig jobbardag. Jag har turen att ha en toppenbra klass med superhärliga elever. Jag njuter av tiden med dem, att vara lärare till dem är jobbarlyx. Någon reporter borde skriva om en klass där det är mysigt och roligt, för tro det eller ej...det finns = )!

onsdag 8 december 2010

JULENS FÄRG NO. 2
GRÅ & VIT

INSPIRATION I REPRIS - FRÅN FÖRRA ÅRET

Här kommer andra inspirationen inför julens färg, grå & vit. Idag är jag och Ebba lediga, skönt, vi ska passa på att fixa lite under dagen, när A kommer hem packar vi fikakorgen med nybakade lussebullar och åker iväg på Wilmas julfest.
Ha en bra dag!