fredag 25 februari 2011

SPORTLOV


Pärlhyacinter i metallburk från Granit.


Idag har vi fått sportlov, underbart! Det blir skönt att få göra det vi vill på dagarna. Jag och tjejerna har lov tillsammans. A får jobba, han kanske kan bli ledig någon dag. Vi önskar oss nu en stor sol, bara ett par grader kallt och bra före på isen så att vi kan ta oss ut till vår stuga på ön. Men annars ska vi nog kunna roa oss ändå = ).

Ha en skööön helg!

onsdag 23 februari 2011


VÅRKÄNSLOR - INNE



Idag sken solen in genom fönstret och det kändes underbart vårigt. (Ute visade termometern -12 grader). Den härligt rosa sjalen och vårsolen gjorde att vårkänslorna lockades fram. Jag längtar såååå... Min lediga dag har ägnats åt min egna hemsida till mitt lilla företag, ni får snart se den....



Ha det bra!

lördag 19 februari 2011

KALAS


Tårt- & kakpapper i rosa med vita prickar från lagerhaus.


Pastelliga drinkpinnar från Maxi,
just nu rea 10 kr för 10 st (ord.pris runt 50 kr),
sugrör och servetter också från Maxi.


Ebba hade beställt glasstårta med godis.

Idag har vi haft huset fullt med goa kompisar till Ebba. Det var kalasdags. Vi började med pulkaåkning i det soliga vintervädret. Det blev mycket lyckat, barnen bubblade av skratt när de åkte. Vi grillade korv vid backen, snälla farfar kom och hade eldkorg och ved med sig och skötte grillandet. Sen gick vi hem och fortsatte kalasa. Ebba är mycket nöjd med dagen, så härligt!

Ha en bra fortsättning på helgen!

fredag 18 februari 2011

EBBA 7 ÅR!











Igår hade vi kalas för Ebba som fyllde 7 år. Hon var mycket nöjd hela dagen, allt var stor lycka för henne. Tänk att vår minsta blivit så stor! Imorgon väntar barnkalas i pulkabacken = ).

Ha en sköööön helg!

tisdag 15 februari 2011

STATIV

Idag har jag myst i soffan med en sjuk dotter, däremellan har jag provat mitt nya stativ som jag fick i julas. Det är jättekul! Med stativ får man längre exponeringstider, vilket gör att man kan få mer ljus in i bilden. Här en bild med längtan om våren, vårlökar i en kaffekopp.

Ha en bra dag!

måndag 14 februari 2011

ALLA HJÄRTANS DAG

Här har det firats alla hjärtans dag med hjärtan i alla dess former, gulliga presenter och mysig stund med alla-hjärtans-dag-fika. Den här fina "hjärtan på tråd" fick jag av mamma, den pryder nu köksbordet.

Glad alla hjärtans dag på er!

onsdag 9 februari 2011

VARDAGSRUM

Ommöbleringen smittade av sig in till rummet där det ser ut så här nu. Idag är det äntligen onsdag...vilket betyder ledig dag = ). Dagen har ägnats åt pappersarbete för företaget. Jag var på föreläsning igår om ekonomiska frågor kring företagandet, phu, det snurrade bra, trots att jag har läst företagsekonomi t.o.m på universitetsnivå = ). En mysig stund hade jag och E då vi gick ut i skogen och letade efter ekorrspår, inga fynd dock, men vintersol och en härlig promenad fick vi.

Ha en bra dag!

söndag 6 februari 2011

MER HALL


Här är en till bild från den nystylade hallen. Helg och fint väder, så härligt! Igår njöt jag av hotellfrukost med goa vänner i superfin miljö på vårt fina hotell i Högbo Bruk, vi avslutade med en härlig promenad. Vi har haft en riktig tjejhelg här hemma, jag, E & W. A har varit i fjällen och åkt skidor med kompisar, ikväll kommer han hem, det ser vi fram emot.

Ha en skön dag!

fredag 4 februari 2011

HALLEN

Här kommer fler bilder från nya stylingen i hallen. Vår hall är väldigt stor, vilket borde ge bra ordning och reda (kan man ju tycka) men, hm....näää...det kör ihop sig i vår hall också emellanåt.

Tack alla ni goa som kikar in här, det är sååå kul och det gör mig superglad, ni ger så mycket energi. Numer gör jag inlägg, men är dålig på att ta mig tid att kika runt bland andra bloggar, men då och då så gör jag ett besök....= )! Njut av helgen!

onsdag 2 februari 2011

OMMÖBLERING I HALLEN



Som den inredningstok jag är gillar jag att fixa här hemma. Ibland tröttnar jag på det jag har och kör runt möblerna för att få se något nytt. Det gäller som mest nu på vintern när det spenderas mycket tid hemma. Den stora biblioteksdisken har fått ny placering i hallen. Den lilla svarta pallen är köpt i Josefines butik In My House, Spegel från IKEA. Idag är det ledig onsdag = ), nu blir det en promenad i det härligt soliga vintervädret.

Ha det bra!