söndag 29 maj 2011

HÄRLIGA VÅR = )!



Alla har vi mycket som upptar vår tid i maj, en månad full av liv. För visst är det så att vi har vaknat till liv efter den låååånga snörika vintern. Det är tur att det är just i maj vi har mycket att göra för det är nu vi har ny energi till att ha mycket för oss. Maj bjuder på fullt av nya intryck för alla våra sinnen; fina färger, intensivt fågelkvittrande, underbara dofter och vårpirrande känslor, det är bara att njuta av en underbar tid!

fredag 27 maj 2011

TÄNK OM....




Bild: Hemnet


....man hade 10 miljoner kronor....


Då hade man kunnat köpa detta fina hus. Klicka här för att se mer. Som hemnetberoende faller jag ibland pladask för vissa fina hus. Vilken tur att det inte kostar att drömma...= ). Jag anar att ni är fler där ute som delar min passion för hus som är till salu.


Ha en skön helg!

torsdag 19 maj 2011

VARDAGSLYX






Idag har vi varit i skogen med eleverna. Vi går ut varje torsdag och det är lyx! Jag hade kameran med mig och fotade en del = ). Jag har tur att ha ett jobb som jag stortrivs med, supergoa elever och toppenkollegor!



Ha en härlig avslutning på veckan!

lördag 14 maj 2011


SYSKONFOTOGRAFERING
















Idag har jag fotat dessa fina syskon, tack för en supermysig förmiddag! Föräldrarna är också fotade tillsammans med barnen, kanske det kommer bilder senare....


torsdag 5 maj 2011


NY STEGE



Mellan kök/vardagsrumsdelen står en ny stege från Åhléns, perfekt att hänga filtar på.




Idag pausar jag i jobbet att skriva omdömen. Jag tänker ta en ledig kväll och bara vara, superskönt = )! Tänk vad jag kommer att ladda med ny energi inför fler omdömen!


Ha en skön kväll!

onsdag 4 maj 2011

SKOLJOBB




Det drar ihop sig för utvecklingssamtal på jobbet och jag förbereder med att skriva omdömen om mina elever, så det blir inte så mycket bloggtid just nu. Lite fotning har det dock blivit idag inför mina inspirationsreportage, inget jag kan visa här, men en bild på soffhörna med ny tavellist bjuder jag på.


Ha en skön dag!