torsdag 22 december 2011

JULLOV!


Här är årets julkort med familjens tre söta tjejer = ). Nu har vi jullov, jag kan knappt tro att det är sant, det är helt underbart! Idag blir det städning av huset, och ikväll ska vi mysa med att klä granen. Lugnet har nästan slagit sig till ro i kroppen, med ett par dagars ledigt efter jul så har nog lugnet landat helt.


Ha en skön avslutning på veckan!

söndag 11 december 2011

DECEMBERTANKAR


Jag har fått lära mig att handskas lugnt med livet och jag har många redskap för att klara av stressiga situationer som t.ex tiden innan jul. Jag har varit sååå lugn tills igår...




... då gick stressen inte att hålla tillbaks och alla redskap för att behålla lugnet var som bortblåst. Hur mycket kan det bli i december??? Plötsligt var december fylld av en massa saker, alla saker mysiga var och en för sig; julavslutningar på aktiviteter, baka till tillställningar, fixa kläder som ska passa de olika evanemangen, diverse föräldrauppdrag för barnens aktiviteter, skolors julmarknader, utvecklingssamtal, diverse julfester, julbord, fixa julkort, det ska ut och handlas alla julklappar (när??? kanske tomten kommer med dem...) kom-ihåg-listan som svämmar över med små detaljer att komma ihåg från tomteluvor och ljus som ska tas med till julklappar som ska bytas, och i allt det här ska man leva sitt vardagliga liv med jobb, mat och familj.


Jag tycker jättemycket om december och jag vill göra massor av juliga saker med familjen, det finns så mycket roligt jag vill göra. Jag vill hinna med att mysa och göra julgodis, sitta och göra marsipanfigurer, baka pepparkakor, dekorera pepparkakshus, strosa i lugn och ro och välja ut julklappar till familjen, julpyssla små julklappar tillsammans med barnen och julfixa hemma. Kan vi skjuta på julen en vecka så jag hinner njuta av mysiga julsaker tillsammans med familjen....


Försök att njuta och bevara lugnet!

onsdag 7 december 2011

HYACINTER

Doften av hyacinter tillhör julen. Här är ett par som ska bli vita. W & E valde varsin hyacint till sina rum, där ska det bli en rosa och en blå. Idag redigerar jag härliga bilder på fina barn och familjer, bilder som ger massor av värme att titta på. Det blir en lunch på stan och förhoppningsvis ska jag handla någon julklapp.


Ha det bra så här mitt i veckan,

snart är det helg igen = )!

måndag 5 december 2011

NY VECKA



Helgen är över, det har varit lite omstyling inne och fixande ute, något som är avkoppling för mig. Vi har bakat lussebullar och varit på julmarknad på tjejernas skola. En härlig helg. Nu är det nya tag inför en ny decembervecka.


Ha en bra start på veckan!

fredag 2 december 2011

NYTT I HALLEN



Vårt hus har en jättestor hall. De som bodde här innan oss hade den som TV-rum. Vi hade också det i början, men så gillar jag härligt stora tomma ytor och det fick bli bara en hall.



Tills för någon vecka sedan... då kände vi att vi var i behov av ett TV-rum och vår stora härliga hall förvandlades till en kombinerad hall och TV-rum. Mer bilder kan nog komma, måste bara känna in mig lite mer först = ).


Ha en skööön helg!

torsdag 1 december 2011

1:A DECEMBER


1:a december, en supermysig månads första dag. Hela december är en sååå härlig tid. Det är en månad då det händer något nästan varje dag. Jag tar en dag och en händelse i taget och njuter av allt härligt som december har att bjuda på. December kommer som ett mysigt tillfälle att brya det vardagliga och få mysa i massor.


Hoppas att ni alla där ute tillåter er att stanna upp och njuta av denna härliga tid, ta en paus och ta in allt det mysiga, då fylls hjärtat med värme och lugn, vilket ger massor av ny energi.


Ta hand om er och njut här och nu!


Lise-Lott