onsdag 25 april 2012

MORGONDIMMATips!
Klicka på bilden, då förstoras den och
du kan lätt klicka dig fram genom alla bilderna i förstorat skick.
I morse tog jag kameran med mig och begav mig ner till sjön där det var tät morgondimma. En underbar morgon med ihärdigt fågelkvitter, hackspettens trädpickande, simmande änder, en stor häger flygandes förbi och spelande doppingar. Det är så att man nästan tappar andan av allt fint. Känslan går inte att återge i bilder, den var helt magisk.

Stanna upp och njut av den härliga våren!

fredag 20 april 2012

UNICEF

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge och skänker 100 kronor i månaden, för dessa pengar får barn över hela världen vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här.

För varenda unge


Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Klicka på bilden här ovan för mer information.


lördag 14 april 2012

 LÄNGTAN

Idag har vi satt i båten och varit ut till stugan för första gången efter vintern. Det var en mäktig känsla, äntligen! Det är helt underbart där ute på ön, den speciella naturen vid sjön, alla härliga dofter och ljud. Tänk att det bara är i början av en härlig tid. Snart kan vi leva ö-liv!

Ha en skön helg!

torsdag 12 april 2012


PÄRLHYACINTER

Pärlhyacinter är en favorit på våren. Jag har förbrukat en del redan. De här ovan står på bordet på altanen, där håller de längre.


Idag har jag varit på skatteinformation inför första bokslutet och deklarationen. Det är en hel del att sätta sig in i med företaget, men det är kul för jag har lärt mig massor under den här tiden.


 
Ha en härlig avslutning på veckan, det ska vi ha, imorgon blir det påsklovsutflykt!

måndag 9 april 2012

PÅSKNu var det läääänge sedan jag gjorde ett inlägg. Jag har haft idétorka på blogg- och inredningsfronten. Fotografering håller jag på med desto mer, jag läser just nu jättebra fotokurser.


Kul att se att bloggen är besökt trots att det inte har hänt så mycket här på sistone. Jag brukar kika runt bland er andra inredningsbloggare, ni bjuder på sååå mycket fint, det är verkligen hög nivå på era bloggsidor.

Här har vi firat påsk med god mat, påskgodis, släkt och vänner. Vi har varit på påskens konstrunda och kollat in en hel del fotoinspiration och träffat spännande utställare. Nu ser jag fram emot ett härligt påsklov = )!
Ha det bra!!!