lördag 26 maj 2012

BARNFOTOGRAFERING

Tips!
För att se mer av bilderna här nedan, klicka på första bilden så visas alla bilder i förstorat format med svart bakgrund, som ett bildspel där du hoppar fram med piltangenterna. 


 

  

 

 

 







Idag hade jag äran att få fota den här söta lilla tjejen som kommer från Bolivia. Hennes mamma driver bloggen som ni hittar här.


Tack för den jättemysiga fotningen tillsammans med er!


(Man kommer snart kunna läsa om den här lilla gobiten i Allers, de har gjort reportage om familjen, så håll utkik.)

tisdag 15 maj 2012

REPORTAGET UTE IDAG

Bild från min favoritplats visades, vårt köksbord som är vår samlingsplats.

 
Idag kom reportaget ut i vår lokala tidning. Här kan du läsa reportaget på sid 51-53. Det är konstigt att se sig själv med på bild, som fotograf trivs jag bäst bakom kameran = ). 
Vi är nyss hemkomna från en superhärlig vecka i Turkiet med mycket sol och bad. Vilken energipåfyllare! Bilder kommer...

Ha en bra dag!

fredag 4 maj 2012

ENKELT & FINT


 När jag och Ebba går hem från skolan går vi genom en vitsippeskog, både jag och Ebba njuter i fulla drag av allt det vårfina,  Ebba är tokig i att plocka blommor och det blir många buketter med hem = ).

Ha en skön helg!

onsdag 2 maj 2012

REPORTAGE


Idag har det varit reportage här hemma. Det var här och hos min goa granne som är jätteduktig på inredning. Reportaget handlar om grannar med inredningsintresse. Att vara framför kameran är inget jag gillar, jag trivs bäst bakom den. Jag och grannen agerade snällt och det blev många härliga skratt. Nu är hemmet piffat och städat, jag njuter = )!