måndag 26 november 2012

MER HALL & TV-RUM

Här kommer mer från vår nystylade hall. Det känns jättebra med den svarta väggen, det vita blev vitare, det blev en bra kontrast med det svarta. Nu händer det något för ögat i vår förut ganska tråkiga hall.


Här jobbar jag på för fullt med betyg och bedömning, mina elever ska få sina första betyg, de går i sexan. Det är ett jättestort jobb av både elever och lärare. Om två veckor ska betygen vara satta, fram till dess är det massor av bedömningsarbete som pågår.

Ha en bra vecka!

onsdag 14 november 2012

SVART VÄGGI helgen tog jag tag i ett projekt här hemma. Det blev en svart vägg i vår stora hall, som även fungerar som TV-rum. Det blev en kontrast till allt det vita i vårt hem. 


Ha en bra dag!lördag 10 november 2012

BLOGGSTUND


Nu bloggas det här i köket igen = )! Ingen vanlig syn den sista tiden då det har varit jättemycket jobb, mest som lärare, men även som fotograf. Nu kliar det t.o.m i fingrarna att ta tag i något projekt här hemma. 


Ha en härlig helg!


onsdag 7 november 2012

BRÖLLOPSBILDER

Idag har jag redigerat bilder från en bröllopsfotografering i somras. Det var det här jättefina brudparet Susanne och Fredrik som gifte sig ute i Bönan vid havet. Där fanns det många fina miljöer att fotografera i.