onsdag 24 april 2013

PENSLAR FRAM!



Nu är de här våra målarprojekt. De här gamla möblerna kommer från Anders morfars gård i Jämtland, kul att de kan användas än idag. Det ska bli kul att få sätta igång med att fixa till dem. Slipningen är inget jag ser fram emot, men att få måla dem blir ett roligt jobb 
= )!

Idag har jag redigerat klart bilder från ett fotouppdrag. Jag är superpetig och drar i Photoshops spakar och fixar en hel del med bilderna tills jag känner mig helt nöjd, vilket jag äntligen gjorde idag. 

5 kommentarer:

  1. Vilka roliga projekt du har på G.....eller jag menar att det kommer nog blir kanon.....kanske inte så roligt. Herr och Fru Pensel har fått flytta hemmifrån här och de är inte välkomna tillbaka på ett tag igen. Saknar dom inte;)
    Men det är tur att man innan vet hur snyggt det kan bli för annars gjorde man det nog inte.

    Vad roligt. Min mans föräldrar har också en gård i Jämtland. Jag måste upp och rota lite i ladan snart;)

    Kram Teres

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ett riktigt roligt projekt! Ska bli kul att se resultatet:)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Åhhhh så fin soffa!!! Som vi letar efter den rätta men tyvärr inte hittat den än. Skam den som ger sig ;) Lycka till med slipning och målning. Kommer garanterat att bli superbra!

    Go lördagskväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. his really is an outstanding article, I was wondering whether I might use this write-up on my personal internet site, I will hyperlink it back to your website though. If this sounds like a problem please let me know and I will take it down at once
    Tnegative ion generator reviews consumer reports
    air purifier made in germany
    meat purifier

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍