onsdag 22 maj 2013

VÅR MYSIGA 
FAMILJEMEDLEMVår mysiga katt Selma är mycket sällskaplig och vill gärna vara med oss i det vi gör. Hon är snart 13 år och har funnits med ända sedan Wilma och Ebba var små. 

En vanlig ledig morgon kan se ut så här hemma hos oss.

Så här ser det ofta ut här hemma hos oss, med vår katt Selma mitt uppe i det vi gör. 

I helgen har hon legat inlagd hos veterinären pga av ett skadat öga. Det var jättejobbigt att se när hon mådde dåligt och hade ont, och det var jättetomt när hon var borta. Som tur är kunde veterinären operera ögat och det läker fint. Det är superskönt att ha henne hemma igen! 

lördag 18 maj 2013PLANTERINGSDAGS

Nu är det äntligen dags att plantera penséerna som jag köpte för ett tag sedan. Bättre sent än aldrig...= ). 


Det har varit mycket aktiviteter den sista tiden, roligt när det är fart, men också skönt när man får en dag som idag då vi kan göra vad vi vill.Ha en skön dag!

söndag 12 maj 2013


FOTOLEKTIONER 


Nu är jag laddad för fotolektioner. Jag har förberett nya bilder inför en hel veckas elevens val. Jag ska ha en grupp elever från åk 4-6 i fotografering. Det ska bli superhärligt med en hel jobbvecka med bara fotografering = )!

onsdag 8 maj 2013

MAJ
Maj är en månad som är fylld av fart.
Med två fotbollstjejer i familjen blir det en helg med mycket matcher. 

Däremellan ska jag jobba, det är på sluttampen nu med mina härliga sexor och det är mycket rättning och bedömning inför att det ska sättas betyg och skrivas omdömen. 
Det är som det brukar vara i maj, full fart!

Ha en härlig helg!
torsdag 2 maj 2013

VÅR!


Äntligen är skogen full av vitsippor!

Ha en skön vårdag = )!