tisdag 14 april 2009

GREENGATE DOFTLJUS


Det här fina doftljuset köpte jag för en vecka sedan hos Ett Hus i Vitt. Det doftar jättegott och är superfint. Jag gjorde två täta besök hos henne förra veckan. På onsdagen för en vecka sedan kom ett SMS vid lunchtid om jag ville följa med min lika inredningstokiga vän på en shoppingtur. Det tackade jag inte nej till = ). Så än en gång gjorde jag ett par gårdsbutiker, och det var lika trevligt den gången. Mer saker köptes. Bland annat jättefina saker till tvättstugan! Ni ska få en titt där när jag har piffat och målat klart.

Tur att jag har fått tillbaks lite energi och gnista, jag mår mycket bättre nu och jag har börjat få tillbaks mitt minne och min koncentration, det är underbart, så det finns hopp om att jag ska bli normal igen = )!!!

Hi,hi...mycket målning och lite bloggning...har fullt upp här hemma....om 2 veckor är det ju dags att göra reportage och då vill jag att det ska vara perfekt. Jättekul och jättepirrigt!

Ha det bra!

44 kommentarer:

  1. Den gårdsbutiken vill jag också till......

    tack för din arara ord, jag kommer inte sluta blogga, och jag är snart tillbaka, ska bara fundera ut en ny inriktning, men det blir mera livsstil och mindre inredning.... fast du gillar ju mina tunikainlägg, så du hänger säkert på i den nya också..... Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Åhh det ska bli så spännande att se ditt fina hem sen!:-) Kul att du mår bra och har så mycket energi, det smittar av sig, hihi. Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Skönt att du känner dig på bättringsvägen och det är väl klart att du kommer att bli normal igen!:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. OOOOhhhh, så skönt att minnet är tillbaka,,, så att du kommer ihåg mig =)
    - Meeeen duuuu,,, guuuud va kul att ni har skrivit till Ernst,, om han kommer - då måste ju jag oxå få komma!!!! =) jag vill oxå besöka alla era gårdsbutiker runt omkring! här finns inga såna speciella =( men (bra för mig kanske) Fy fasiken i bubblan,,, jag vill å jag vill åt dig mä =)

    - Ja har oxå vatt kass,,, både mage och snurrig i bollen *pust* trots att jag Vill å tänker positivt, så räcker det med minsta lilla grej, så blir jag dålig,,, utan att jag verkligen vill... Men kroppen lever sitt egna liv!!!!

    Jättefina taggtråds hjärtan,,, jag försökte göra egna för rätt längesen, av min taggtråd som är virad på en stor rulle.... Ajdå,,, inte så lätt som jag trodde! fick inte ens av den med en avbitare!!!! och då är jag ändå envis och kan näst intill jämföra mig med Magnus samuelssons styrka.... =)

    - Det va helt underbart att kika på hotellet igår =) jag har 1000 bilder typ fniss,,, men kan ju inte visa så många fler,,, med risk för att alla läsare ska bli trötta på mig =) Men jag själv älskar att kolla,,, man nyper nån liten detalj här och där och gör om till sitt egna! även om jag tycker att det är skit snyggt där,,, så behöver man ju inte vilja ha den stilen själv,,, det är sånt som är så kul,,, ge smaklökarna i ögonen lite annat att gotta sig med!!!!

    Ojojoj,,, pratsen ikväll =) det är ju nu som jag har min skrivar tid,, när resten av familjen ha lagt sig, pga att datan är på tv,n...

    - Duuu, städa inte ihjäl dig tills Johanna och mari kommer... eller dona för mycket! dom är så jätte jordnära och helt vanliga. Jag städade som en dåre,,, näst intill halv grät vid 23 - tiden dagen innan då jag låg på knä och skurade inne i köks skåpen m,m.!!! dom photo shoppar bilderna så lister, små hörn, saker som man stör sig av, det syns inte på bilden... Sen gör dom det sååååå fint, där just bilden ska tas,,, så lova mig att inte stimma för mycket! Man tänker ju att dom har de så fint å allt, men dom är sååå goá,,, så du kommer att svimma när allt är över! för det är så jäkla häftigt! jag tror inte att så många som har haft besök av dom,,, kände så som jag!!! och som du kommer att känna... Kände sån tacksamhet, å stolt och överlycklig över att få ha upplevt de... en gång kanske i livet!!!! Johanna är så go, så man vill nästan äta upp henne,,, så mild å mjuk!!!! Duktiga som fanken =)

    - Oj, hmmmm! har jag glömt nåt nu????,,, joooo, kul att skolan kändes bra,,, eller skönt! och jag håller tummarna fortfarande åt dig,,, så tänk hur jobbigt detta ha vatt å skriva nu,,, *Tihi*
    - Nu ska jag göra ett litet inlägg till om hotellet!!! fasen,,, bilderna är sååå fina juh =)

    Ha de gottit min lille socker topp

    SvaraRadera
  5. Nämen förlåt,,, herregud,,, såg nu hur jäkla långt jag skrev!!!

    Kraaaam j

    SvaraRadera
  6. Urfint ljus. Kul att det närmar sig, spännande.
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  7. Vad du grejar...Ta nu inte ut dig för allt det där när du nu känner att du håller på att bli bättre.
    Var rädd om dig....

    Kram Anne

    SvaraRadera
  8. Hej söta du!
    Vad glad jag blir av att höra att du mår bättre! Jättehärligt Lise-Lott!! You go girl:)

    Jättefint doftljus du köpt, blir oxå sugen på att besöka de fina gårdsbutikerna i din trakt:)

    Jag läste Jossans inlägg till dig om Johanna o Mari, känns lite lugnare nu när jag fick veta att de kan photoshoppa bort skavanker, hihi! Vi har så många sprickor i bröstpanelen i matsalen, du vet ju hur gamla hus rör på sig..Skönt att veta att de kan "trolla bort" detta på bild sen:)

    Ha en jättebra dag,
    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  9. Perfekt med en runda till i butikerna!
    Ofta kan jag hitta mer vänd nr 2. För då har jag gått hemma o kommit på var jag kan ha alla fina saker någonstans! :)
    Men nu e jag nyfiken i en strut *f´låt* Men Ernst?? Har jag missat nåt här ! ;)
    Jag skickade in bilder på vårat sovrum till aftonbladet. Vi har världens omysigaste sovrum Hoppas de vill styla hemma hos mig!;)
    Jag längtar tills ditt hem kommer i tryck! Ska sätta upp bilderna på kylskåpet! Hihi!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  10. Hej! Spännande att vara med i ett repotage! I dag ska jag åka iväg till handelsträdgården & köpa lite peènser...Ha det bra :Helen

    SvaraRadera
  11. Hej vännen!! Åh jag blir så glad varje gång jag läser här :-)! Tack också för dina goa ord i bloggen :-). Ja läraryrket är verkligen speciellt. Skönt att höra att du mår bättre! Usch det där med minne o koncentration känner jag igen, har nog också haft symptom av det jag med senaste tiden. Men det känns skönt nu att ha gjort ett avslut med lärarvärlden. Nu finns mer plats i huvudet för annat. Du, jag har funderat på de där sköna-hem kurserna. Det skulle vara kul att gå. Fast det blir nog till hösten, det var fullt nu på våren. Hojta om du är sugen på fortsättningskursen sen ;-). Kram o lycka till med alla repotageförberedelser!! /ANETTE
    P.s Pengarna gick in finemang!

    SvaraRadera
  12. Hej på dig
    Undrar vad det kan ha varit för tokig kompis som MÅSTE ut och handla så där brådskande...*host*... :-)

    Låter skönt att du börjar må bättre men det blir såklart en lång och snirklig väg innan allt faller på plats, du gör det jättebra som HITTAR EGNA VÄGAR.

    Måste också få kommentera "In my house" inlägg, hon är också en sån positiv tjej som trots hinder på vägen gör nånting bra av det hela.
    Vilken härligt bubblande spontan människa med en fantastisk blogg !!

    PS. Doftljuset är också fint :-)
    Kram från Ulrika

    SvaraRadera
  13. Hej! vad roligt att de ska göra reportage hemma hos dig! Gillar oxå greengates doftjus, doftar underbart! Ha en bra och ta hand om dig =)Kram Lina

    SvaraRadera
  14. Kan verkligen tänka mig att det är pirrigt nu! Måste vara så spännande... Men det kommer att bli toppenbra, du har så fint hem :)

    SvaraRadera
  15. Vad härligt att det går åt rätt håll för dig!

    Ska bli så spännande att få se reportaget hemifrån dig sen också!

    Kram Anne

    SvaraRadera
  16. wiiii va pirrigt det skulle vara!!! Men du blev nog lugnare när du läste om photoshop jobben och att de var så gulliga osv. T o m jag kände mej lugn som inte ens ska ha så fint besök! :-)

    Va skönt att du mår bättre!

    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  17. Perortage, låterspännande...
    Vilken fin blogg du har.
    Massor av rart att kika på.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  18. Hej Lise-Lott!
    Jag har varit dålig på att kommentera i din blogg på sista tiden.
    Vad roligt med reportaget!
    Det vore intressant att få adresserna till lite inredningsbutiker kring Sandviken!
    Skulle du kunna tipsa om några? Den i Kungsgården, där du köpte de fina taggtrådahjärtana, var ligger den?
    Kul också att höra att du mår bättre!
    Läraryrket är ett fantastiskt roligt och stimulerande arbete men också mycket krävande. Sommarlovet är väl räddningan anser jag. Om inte det fanns skulle nog ingen vilja bli lärare!
    Fortsätt nu med dina fina inredningsprojekt! Jag tittar in varje dag! Det är så kul och spännande att se vad du har för dig!
    Kram Victoria

    SvaraRadera
  19. Ska bli så spännande att få läsa reportaget!!!! Du måste lova att säga till när det kommer!!!!!

    Jobba inte ihjäl dig nu!!!!!

    Kramet!

    SvaraRadera
  20. Åh shit pomefritt vad kul med reportage. Men jag håller med Jossan, stressa inte ihjäl dig.

    Det kommer att gå så bra ska du se.
    Åh vad nyfiken jag blir.

    Stort grattis till dig och jobba inte ihjäl dig nu.

    Många varma kramar till dig från mig.
    Marit

    SvaraRadera
  21. hej, vilken fantastiskt fin blogg. jag håller just nu på att inreda min nya lägenhet och tänker att den skall gå i vitt. dina vita väggar är de målade eller tapetserade och vilken färg/tapet i sådana fall? mvh lina

    SvaraRadera
  22. Hej hej!
    Första gången här. Jättefint! Vad spännande med reportage! Ska bli spännande att se sen, men det dröjer väl. Ni ser ut att ha ett så harmoniskt hem.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  23. Så roligt att höra att du mår bättre!!! Man ska göra saker som man mår bra av och tycker är roligt, som shopping;)

    Vad skoj och grattis om jag inte sagt det förrut om repotaget förstår deras val ert hem är så vackert!!

    En annan känsla att bläddra i en tidning med ett vackert hem i, än framför datorn fast så glad att det finns bloggisar så klart!!

    Ha en fortsatt härlig vecka och tack för dina alltid så rara ord hos mig!!!

    kram Johanna

    SvaraRadera
  24. Hej Lina!
    Jag svarar dig här och chansar på att du kollar in. Har ingen adress till dig. Tack för din gulliga kommentar, det värmer = ). Jag har väggarna målade i nordsjövit. Det finns ju en mängd vita färger. Nordjövit är ju vit, så en del vita IKEA-möbler blir gärna gula. En svår balansgång. Vad kul att du ska måla i vitt. Jag trivs SÅ bra med vårt vita hem.
    Lycka till!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  25. Vilket fint ljus, älskar dofljus av alla de slag!
    Lite nyfiken på din lådbyrå måste jag säga! Vilken tur du har!! Bra att du inte får plats med fler ..då kanske man hinner sno åt sig några!;-)
    Ska bli väldans spännande med repotaget!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  26. Underbart att du mår bättre
    Vilket fint hjärta nedan

    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  27. Vad spännande med beskedet!!!
    Jag är ju lite löjlig då... Men jag blir alldeles pirrig.
    Precis som det var mig de skulle ge besked! Haha!
    Fy vad kul! Jag blir stammis jag lovar!!

    Ha en toppen dag!!

    Kramar Jeanette

    SvaraRadera
  28. Åå va kul mer reportage!! Det kommer bli hur fint som helst! Ni har ett så himlans nsyggt och fint hem, kommer inspirera mängder! :)

    Skönt att energin är tillbaka och att du mår bättre!!

    Vad jag gillar dina nya taggtrådshjärtan! Så underbart enkla och fina.

    Ha en skön dag i solskenet!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  29. Mmmm kan riktigt känna doften av ljuset!!! Älskar doftljus. Undrar hur många som eldats upp i vårt hus...
    VAd bra att du mår bättre och så spännande med reportage...
    Jätevackra ståltrådshjärtan! Jag hade turen att få ett av Alice som hon gjorde till mig i slöjden...
    Till pianot använde jag halvblank vattenbaserad lackfärg...
    kram Susanne

    SvaraRadera
  30. ÅÅååå, IKEA,,, får jag följa med, när maggen ä bättre =)

    - Precis som du, så tänker jag lite på reklam,,, inget överdådigt eller skrytigt,,, utan bara lite lite,,, om ifall att guuud å turen är på min sida i framtiden... just därför som jag får skämma ut mig i tidningen!!! jag hoppa hoppas bara att jag inte får en massa nuyfikna elaka läsare från stan sen....

    - Tycker verkligen att du ska nämna din shopp sen i tidningen,,, om du ha fått svar då =) (gratis reklam) är gott.... =)

    - Vilken VÄN du har,,, jag blev sååå glad när jag läste hennes kommentar hos mig!!!! och trodde lite för mig själv att det va nåt sammanhang med dig,,, Sandviken och så va min ledtråd... Tacka henne så mycket!!! det gjorde mig gott när jag va yr i virrig...

    - Jag förstår oxå att du vill ha det så bra som drt bara kan bli, hos dig när tjejerna kommer! jag kände likadant! trots att dom bara skulle fota köket! men man har ju inte råd att köpa allt man vill... Mamma sa till mig, att dom vet ju att ni är unga och man blir inte rik av sjuk kassa,,, så man kan ju inte ha allt som man vill.... Men det kommer!


    Ha en bra dag på IKEA,,, oooh så gott med köttbullar!!! =)

    Kram kram kram kram j

    SvaraRadera
  31. Tack Lise-Lott för tipsen om färg, har nu pratat med vår målare på jobbet som rekommenderade Sigma Träprimer så nu är det bara att åka och handla! Det ska bli jättekul att se ert fina hem i tidningen sedan, vet du vilket magasin det blir? Må så gott!
    Kram jenny

    SvaraRadera
  32. Hejsan!
    Det var ett tag sen jag var inne hos dig. Du har många fina stilrena inlägg. Vad roligt att du mår bättre och börjar få krafterna tillbaka. Jag jobbar lite grann nu och det är jättekul, men man får ta det lugnt.
    Lycka till med ert reportage, ska bli kul att se.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  33. hej! tack för ditt fina svar... när man aldrig själv renoverat innan är det så svårt att veta vad som blir bra och då är det så skönt att kunna bli inspirerad. jag har bestämt mig för att ha en del fondväggar i vissa rum i ljusa nyanser. vad anser du är det fint att måla väggarna då eller bör man välja en vit tapet istället? mvh lina

    SvaraRadera
  34. hej :-) pappa hade en bra dag igår. Jag är nöjd likaså han. Nu väntar bara en stor fest nästa helg.

    Kram!

    SvaraRadera
  35. Inget besked som dykt upp idag??
    Jag har väntat o väntat... ;)

    Förresten ser du avsändaren. Jag fick till det :)
    (Man ändrar i Redigera Profil.)

    Kram Jeanette alias Nicke nyfiken

    SvaraRadera
  36. Hej
    Ååå kan tänka mig vad gott det luktar...
    Vad kul med en liten shoppingtur tillsammans med en vän, kul att få se tvättstugan sen.

    Vad skönt att du mår bättre & sen till ditt besök, gu va kul =)
    Ha det gott så länge
    många kramar Maria

    SvaraRadera
  37. Hej Lina!
    Vad bra att du kikar in här igen, då vet jag att svaret kommer fram = ). Det som är fördel med målning är att om man har slät yta från början så blir det inga skarvar, som det blir med vit tapet. Sen beror det ju på underlaget om det tål att målas på, ofta tål gammal tapet målning, men ibland är den i för dåligt skick. Sen beror det på fondtapeten, vilken färg den har och vad den passar ihop med för kulört eftersom vitt inte bara är vitt, det finns så många brytningar. Så något bra svar kan jag inte ge, det beror på så mycket runtomkring.

    Lycka till! Kul att du kikar in här = ).

    Kram L-L

    SvaraRadera
  38. tack så otroligt mycket för dina råd. mina väggar är helt ny spacklade så kommer att gå att måla fint på dem. tapeten tänkte jag ha i guldpärlemofärg, men jag håller med dig om att det är mycket snyggare att måla eftersom man då slipper alla fula skarvar. skall kika in här mer framöver och bli inspirerad!

    SvaraRadera
  39. härligt härligt :)
    Allt behöver inte vara perfekt alltid :)
    hoppas du/ni får en toppenhelg :D
    massa kram/veronica

    SvaraRadera
  40. Hej!
    Åh vad fint du har här, allt är såå snyggt, nu vill jag genast göra om hemma ju!! Jag älskar vit inrednng och inser nu när jag ser dina bilder att jag har ju inte vitt....så som du har! Jag har ett vitt kök...men med ekbord....hmm ja suck du har det så vacker, det ser så rogivande ut! Lycka till med reportaget och allt! kram

    SvaraRadera
  41. Wiiiiiiieeeeee =) =) =) =) =), va ju bara tvungen att titta in en snabbis å säga STORT GRATTIS,,,, guuuuud sååå skönt!!!! Mmmmm, va glad jag blev!!!! Och skönt för mig, att nu efter en lång tid få släppa mina tummar fria =)

    - Grrrrr,,, jag är nervös,,, och magen blir desto värre då =( men ähhh!!! får bli som det bli.....Jag tänker mycket på, att jag hoppas att dom kan fota bra,,,, så det inte blir hemska bilder (då gör jag de hellre själv) =) man är ju bortskämd med Mari´s fina bilder =)

    Aj ajaj,, Toan ropar!!! Återigen stort Grattis,,,

    Förresten,,, vi har mailat och kollat lite om vårat oxå,,, garge alltså,, vet du vad det stod på Bygglovs sidan... Om man ska ha en skylt på fasaden, så behövs tillstånd,,, och en liten skylt kostar 900kr större skylt 1500kr.... Det är ju helt sinnes sjukt...

    Ha de gottit,,,,Du får gärna komma hit ta min plats.... =)

    STOR KRAAAAAM j

    SvaraRadera
  42. Hej igen!
    Tredje kommentaren på det här inlägget tror jag *fniss*

    Men du vad kul! GRATTIS GRATTIS såå jättemycket!!

    Även om det tar ett litet tag innan allt klaffar så har man ändå en plan. O veta att det går o att det är på gång!
    Men jag förstår att du har långväga planer redan. Hur det ska se ut. Sortiment etc. :)
    Det är ju så kul att planera också. Det får inte bli en stress o press grej bara!!

    Verkligen jättekul!
    Är såå glad för din skull!

    Ha en toppenhelg o hoppas solen skiner på er!!

    Kram kram Jeanette

    SvaraRadera
  43. Hej!! Vilken tur du måste ha med att få denn vackra möbel.. Vad fin den kommer att bli vit & nya beslag. Lite avis bara!!!
    Du verkar ha så mycket ideèr..Kul..
    Jag bara går in på din blogg & inspireras.. Många kramar: Helen

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍