söndag 17 maj 2009

GÖTEBORGSSHOPPING

Hemma igen efter en helg med massor av härliga intryck! Vi har haft en toppenbra helg i Göteborg. Vi hann med Liseberg på fredagen. Wilma vann en stor kexchoklad = ), min favorit (!) mums... På lördagen blev det shopping. Tack alla som lämnat shoppingtips, jag gick efter dem. Det blev himla smidigt att gå till de affärer som ni hade rekommenderat, sparade både tid och kraft, så jättemycket tack. De affärer jag besökte låg kring Saluhallen, supersmidigt. Jag besökte:

GRANIT..... de har så mycket praktiskt, bra och fint, hittade ett par fina saker. Skulle kunna ha köpt mycket mer....= )

LAGERHAUS....hittade ingenting där

GRÖNBERGS INTERIÖR.... 50 % på Greengate, det var urplockat, men jag gjorde några små fynd. En liten butik med gårdsbutikskänsla. De har nyss startat en blogg.

Casa Linné .... en fin butik där jag mest tittade.

GRANDMAS....vilken fin butik! Jag förstår att många tipsade om den. Där hittar man bl.a några av mina favoriter Greengate, Maileg och BRUKA. Jag skulle kunna ha köpt det mesta här, det blev bara någon liten sak, jag hade så svårt att välja ut något av ALLT det fina = ).... Det är deras skyltfönster här ovanför.

Jag hann inte med Haga, det får jag ta nästa gång. Många tipsade om Atmosphere, den måste jag ta då. Efter shoppingen blev det att heja på sambon i Göteborgsvarvet. Oj, vad folk det var. Det var 54 000 deltagare! Sambon kom runt och han hade som mål att springa de 2,2 milen (en halvmara) på under 2 timmar. Hans tid blev 1:59:28!!! Han fixade det trots lite kramp på Avenyn = ). Bra jobbat! Jag har faktist blivit inspirerad till att springa igen, hi,hi...vi får väl se, jag måste först börja promenerna intensivare. Vi har njutit av fint hotell, god frukost och god mat och av Göteborg som är en SÅ mysig stad.

Imorgon ska jag knäppa kort på det jag köpte och ta igen lite bloggtid som jag har missat, jag ska också kika in till er andra och se vad ni har haft för er = )!

27 kommentarer:

  1. Välkommen hem, har saknat dig...Vad kul att du gjorde lite fynd iaf och att mannen klarade sig bra. Hotell och god mat mums vad härligt.

    Kramis A

    SvaraRadera
  2. Ta Balders hage nästa gång också ;-) Visst är det härliga butiker, Grandmas är min favorit.

    kram Mia

    SvaraRadera
  3. Vad kul att ni har haft en bra helg...skoj att se vad du har shoppat sen:-)Jag ska definitivt springa loppet nästa år, min kompis sprang iår så nu har jag blivit rejält peppad:-)Grandmas är en kanonbutik, har oxå varit där! Ps. Tävling hos mig o du har lust;-)Kramis Sofia

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vilken trevlig helg ni haft!
    Verkar vara hur många som helst som springer Göteborgsvarvet. Även en del från Knäred!
    Låter som mysig shopping.
    Då får vi snart se vad du köpt då..*ler*

    (Grönbergs Interiör är ett ställe jag skulle vilja besöka!)
    ha det så bra!
    Kram Mariette

    SvaraRadera
  5. Välkommen hem!!! Låter härligt med en weekend med familjen & ska bli spännande att se vad du har shoppat denna gången!!!
    Ha en bra dag, kram åsa

    SvaraRadera
  6. Ska nog skriva av din affärslista och ha den nära till hands nästa gång jag åker till Göteborg!:)
    Kul att du hittade en del i alla fall. Och grattis till mannen som lyckades med sitt mål!:)
    Blev faktiskt lite sugen jag med på att springa nästa år! Ska bara komma igång med joggningen igen, är förkyld just nu.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ååå det låter som en riktig myshelg med massa shopping! Jag vill jag med!

    Väntar med spänning på¨sakerna du köpt!!!

    Ha en mysig måndag raring!

    SvaraRadera
  8. Blir avis, får själv se till att komma i väg när det blir dax för inredning här hemma.

    SvaraRadera
  9. Låter som att du har haft en toppen helg! :-)
    Härligt att din sambo fixade sitt mål!

    Ska bli kul att få se vad du har handlat!

    KRAM på dej!
    /Helena

    SvaraRadera
  10. Det låter som ni haft en underbar helg! Ska bli spännande att se vad du har köpt =) ÅÅÅh vad jag längtar att åka till storstad och handla.. under sommaren ska vi antingen till Stockholm eller Göteborg för en weekend, längtar =) Vill ha zinkburkar från Granit och orkar inte vänta !!
    Härligt att du är tillbaks =)
    Ha en underbar måndag!
    //kraaam Ansku

    SvaraRadera
  11. Vad roligt att ni hade en bra vistelse i Göteborg, ja jag gillar också den staden, många mysiga caféer och butiker! Hejade också fram min familj, de gick alla nöjda i mål :) Men jösses vad folk det var, det märks att det blir fler och fler för varje år, en härlig folkfest! ha en fortsatt härlig dag.

    kram linnéa

    SvaraRadera
  12. Vad roligt att ni hade en bra vistelse i Göteborg, ja jag gillar också den staden, många mysiga caféer och butiker! Hejade också fram min familj, de gick alla nöjda i mål :) Men jösses vad folk det var, det märks att det blir fler och fler för varje år, en härlig folkfest! ha en fortsatt härlig dag.

    kram linnéa

    SvaraRadera
  13. Hej Vännen!
    Låter som en toppenhelg!! Vad duktig din man var som sprang under 2 timmar!!

    Visst är Grandmas en ljuvlig butik..man vill ha ALLT därinne typ;)

    Ha en jättebra vecka,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  14. Välkommen hem!
    Grandma's såg ut att vara en helt fantastisk butik!
    Den måste jag besöka om jag befinner mig i Göteborg någon gång (åker så sällan åt det hållet, bir mest norrut)

    Vad duktig han är din man som springer - det är ingen lätt match att springa en halvmara!

    Liseberg också, vad kul! barnet inom mig är fortfarande högst vitalt och den älskar nöjesfält! berg och dalbanor är underbara!

    Kram Anne

    SvaraRadera
  15. Välkommen hem!

    Så trevligt ni har haft det. Duktigt jobbat av din man.

    Kul att höra om shoppingen. Vi ska troligtvis ner till Göteborg i sommar, för vår dotter ska dit på Gothia Cup:en.

    Ha en bra dag!

    Kram
    Helen

    SvaraRadera
  16. Visst är Gbg en mysig stad, där skulle man kunna shoppa loss en hel del...
    Men där finns mycket annat vackert att njuta av där också...
    Ha en bra kommande vecka
    Lycka till med promenaderna själv försöker jag att gå minst en halvtimme om dagen.
    Kram på dig!
    Lotta

    SvaraRadera
  17. Heeeeej.... Å välkommen hem.... Jag har saknat dig som bara den, ska du veta!!!! men självklart unnar jag er en mys helg... Låter helt lovely,,, butiks fyns och bara mysa....

    Atmospher (stavning) vill jag oxå såååå gärna besöka,,, fast jag vet att jag hade blivit knäppt galen... Kät å vill ha känsla över allt....
    Nu får ni göra er hemma stadda igen,,,, och njuta av trippen.... Såna små utflykter är sååå viktiga!!!!

    Men ja ä glá att du ä tillbaks!

    Stor kraaam j

    SvaraRadera
  18. Så mysigt det låter med en shoppinghelg sådär!
    Alla butikerna du nämnde är självklara val för mig också när jag är där. Skönt att få tips, som du skriver, för det underlättar ju en hel del.
    Ska bli roligt att se vad du fick med dig hem då!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  19. Åh så härligt att få shoppa loss i Götet!! Hoppas det är bra med dig! Här jobbas det för fullt med webshopen som smygöppnar i kväll kl 21 :-). Jag länkade din blogg från webshopen eftersom du skrivit så mycket fint om min butik. Hoppas det är ok! Ha en fin vecka! Kram, Anette

    SvaraRadera
  20. Åh vad roligt med all shopping och rundturer i staden Göteborg. Grandma´s är ju verkligen såå bra! För oss blev det ingen shopping. Vi var ute vid startfältet och målgången hela dagen. Njöt av solen med picknick i gräset och det var minsann ljuvligt det med. Fanns ju en MÄNGD människor att titta på hehe. Solen sken och stämningen var på topp. Vi var så trötta så någon shopping och trängsel med alla dessa människor orkade vi helt enkelt inte med. Men vi hade en underbar dag trots det. Min sambo sprang på 1 tim och 33 min. Wow! Jag blev också sugen på att springa men ändå inte. Alla kämpade på så bra!!! Alla som sprang var värda en guldmedalj enligt mig. Vinnaren kom in på ca 1 tim och 2 min. Kan du fatta!!?? Snacka om snabb. Hur går det att vara så snabb?

    Jag ser fram emot att se vad du har shoppat. Ha en fin kommande vecka. Kram Josefin

    SvaraRadera
  21. Hejsan tjejen :)
    Ville bara säga att du har ett så otroligt vackert och ordnings samt hem blir helt kär i alla söta detaljer och dina ide'r :) visste inte vilken bild jag skulle kommentera så det fick bli ditt senaste inlägg :) Jag skulle vilja lägga in dig bland mina favoriter om det är okej :)? Jag hopppas det iaf. Ha en fortsatt trevlig dag även fast det dåliga vädret kan få en att må lite sämre, men som sagt efter regn kommer solsken :)
    Kram Märta!

    SvaraRadera
  22. hei!
    for et fantastisk flott hjem du har. ble veldig inspirert av bloggen din. skal sette meg ned ikveld og studere bloggen din nærmere;)
    jeg lurer på hvilken farge du har malt veggene med? det ser ut som helt hvitt, men bilder kan jo lyve. husker du navnet på fargen?trenger anbefalinger;)
    ha en fortsatt fin dag. legger deg til i blogglisten min jeg.
    klem fra nord-norge

    SvaraRadera
  23. Göteborg är en härlig shopping-stad. Jag hann inte tipsa dig innan du åkte, men jag hade tipsat om Granit och Grandma´s, de är toppen! Haga måste du bara ta nästa gång, det är så härlig stämning och miljö där.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  24. Åh den där affären ser underbar ut, en sån som man bara vill ha allt i....och som man kan få massor av inspiration i. Skönt med en liten minisemester och att bo på hotell!

    SvaraRadera
  25. Vilken härlig helg ni haft. Med shopping, god mat och hejande av alla löpare. Kul att sambon kom under två timmar.
    Jag vill också till Gtb under sommaren det är en fin sommarstad. Även Sth.
    Ha en fin vecka!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  26. Vilken mysig helg ni verkar ha haft! Kul att loppet gick så bra!

    Fina bilder från Grandmas, min favvo butik i Göteborg. Där kan jag gå runt runt hur länge som helst. Men ibland är det svårt att att välja något att köpa bland allt det fina!

    Ha det bra!
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  27. Men hej!! Välkommen tillbaka!!
    Kul att jag fick hänga med till Granit! :)
    Ja, du är med mig en hel del också på dagarna faktiskt!! Hihi!
    Det verkar vara en fin butik du visar bilder ifrån!! Spännande att se vad du har shoppat!!
    Själv längtar jag till den 20:e.. Haha!
    Ha det jättebra!!
    Kram Jeanette

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍