fredag 22 maj 2009

MER FRÅN EBBAS RUM
























Lite mer nya bilder från Ebbas rum kommer här. Ett stort E står brevid tunnan från IKEA. Klädhängaren är en favorit. Postlådan från BRUKA tycker Ebba mycket om att leka med. Klänningen har jag haft med förut, min mormor som har gjort när jag var liten. Tröjan med rosa texten "Ebba" har hennes moster A-C gjort till henne. En ängel som min kompis syster har gjort hänger i hennes rum. Här nedan är kudden som ligger på hennes säng, jag har fått frågor om vart den kommer ifrån, det är en IKEA-kudde.



Idag har det varit städning här hemma, vilket var välbehövligt. Wilmas vattkoppor börjar nu torka, hon har haft många prickar och feber, men hon har inte varit allför besvärad, jätteskönt för henne. Så nu har vi klarat av det i vårt hus! Ikväll blev det Tacos, något som jag aldrig tröttnar på. Nu sitter vi i soffan och myser.

14 kommentarer:

  1. Vad fint ditt hem är.
    Smyger runt och kikar på "vita" hem.
    Alltid inspirerande.

    SvaraRadera
  2. Fint det är! Skulle också vilja ha stora bokstäver här hemma. Köpte några små idag, de var bara ca 6 cm höga. Kanske skulle försöka mig på att göra egna, ja, det ska jag nog skriva upp min "att-prova-på-lista"!:) Den börjar bli väldigt lång!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. hej!
    Jättefint!

    Tacos är favorit här hemma bland barnen( och jag tycker ju också det är gott...)

    Våra barn fick vattenkoppor i somras när vi var i Stockholm. Det var jättevarmt och den minste blev alldeles täckt, han led något fruktansvärt av värmen och klådan och dessa prickar-bölder som satt precis överallt. Man tycker sååå synd om dem...
    Hoppas allt är bra nu!

    trevlig helg!

    Kram mariette

    SvaraRadera
  4. Hoho..Godkväll vännen. Tacos här med, fast jag börjar tröttna hihi. Har perioder sen blir det inget. Bilderna är jättefina L-L, helt ok och inte mörka iaf inte i min dator. Jag bloggar och maken ngn biltävling, inget föt mig kan jag säga. Ha det gott.

    Kramis Anne

    SvaraRadera
  5. Halloj!
    Har inte öppnat datorn på ett par dagar.. Har varit helt slut :)
    Men NU måste jag ju kolla in hur du har det!! Vilket gulligt rum! Du får verkligen till det flickiga, men ändå att det är enkelt o vitt :) Jättefint!
    Måste ta tag i tjejernas rum snart. Tilda vill ju ha eget rum såklart. Men rummen e liksom slut.. :) Ska försöka dela av på nåt enkelt sätt.
    Men nu är det annat som står högre på listan så det får vänta ett tag. Ha det bra sålänge o trevlig helg till dig o din familj!
    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  6. Hihi ser att du har gjort om...Fin fint.

    Kramis A

    SvaraRadera
  7. Ännu fler mysiga saker i dotterns rum. Gillar bl.a bokstäver.
    Skönt att vattenkopprna börjar försvinna nu. Tacos är aldrig fel:)
    Ha en mysig helg!
    Kram Susnane

    SvaraRadera
  8. Du fångar upp alla detaljer så snyggt överallt, och rött och vitt i en liten tjejs rum blir ju så rätt!:-) Hur fint som helst! Kram Sofia

    SvaraRadera
  9. Vilket sött rum Ebba har..jättefint!!

    Ha en trevlig helg!!
    Kjamis

    SvaraRadera
  10. Så fint Ebba har i sitt rum. Den vita växasängen, tallrikshyllan och många andra fina detaljer. Fint med blandningen av vitt och rött.

    Hoppas allt är bra. Kram Josefin

    SvaraRadera
  11. Hej! Vi åt oxå tacos igår, det var längesen och det var sååå gott! Håller med, man tröttnar inte på tacos och alla i familjen gillar det! På tal om det, jag har ett gott recept på tacosgratäng, lägger ut det på bloggen senare! I dag har vi städdag här, det bara regnar och regnar ute! Ha det gott kram

    SvaraRadera
  12. Vilka fina detaljer hon har i sitt rum & jag håller med dig om tacos. Det får man aldrig nog av!

    SvaraRadera
  13. Hej Vännen!
    Ebba har verkligen drömrummet!! (o Wilma oxå, hoppas hon kryar på sig från prickarna snart).

    Vilka superfina detaljer, den där klädhängaren stog det Jenny på tycker jag;)

    Ha en skön lördag,

    Stor kram Jenny

    SvaraRadera
  14. Vilket fint rum, många fina detaljer:)
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍