måndag 11 maj 2009

EN MÄRKLIG HISTORIA KRING
F.G. TVÄTTSTUGEINLÄGG






Det som är skönt i köket är att vi nu kan ha dörren öppen in till tvättstugan eftersom den också är färdigmålad och fräsch. Något lite märkligt hände när jag hade gjort mitt inlägg om tvättstugan sist och visat bilder på tvättmaskinen här på bloggen ... någon timme efteråt gick den sönder(!). Då hade den nått sin topp på sin livslängd och den hade t.o.m visats upp på bloggen = ).... Så det var till att köpa en ny. Som tur är har våra kompisar ett företag där de säljer bl.a tvättmaskiner, och vi får alltid sån hjälp av dem, de är helt otroliga. Så TACK J & P för all hjälp, ni är guld värda! Den nya tvättmaskinen visste jag inte om jag skulle våga visa här, men jag chansar... = )..... Hoppas att den håller mer än några timmar till = )!


Den fina klädvårdsrullen är från Kapp-Ahl. Mina tvättmedelsburkar från House Doctors måste jag bara visa igen, de förgyller tvättningen jättemycket. De pryder tvättstugan så fint och gör tvättningen lite roligare, så jag kan varmt rekommendera dem. De kostar en del, men oj vad mycket man använder dem (!), och något som kan följa en hela sitt tvättande liv ...= ).

23 kommentarer:

  1. Hoppas att den nya tvättmaskinen tål att visas upp på bloggen! Om inte annat så är det väl garanti när den är ny! Det är så tråkigt när maskiner hemma går sönder, det blir ju ofta ganska dyrt! Innan vi sålde vårt hus i Sverige, kändes det som allt som kunde gå sönder, gick sönder. Inget kul att köpa nya fina saker som man inte fick nyttja!
    Ska nog köpa tvättmedelsburkarna när jag är i Sverige. Har suktat efter dem sen jag såg dem första gången!
    Kramar¨
    Helena

    SvaraRadera
  2. Ja det måste ha varit ödets nyck som gjorde att den gick sönder, den hade fått visa upp sig o tyckte sen att den hade gjort sitt, hihi...så det kan gå, osis!! Annars jobbar jag på ett stooort el och vitvaruföretag om du skulle behöva vitvaror nångång, *ler*. Ni har så fint!! Ha en härlig dag, Stor Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara bilder du visar! Ha en bra dag!! Igår var vi till Karlstad och då var jag tvungen att gå in på Ica Maxi och handla Lorina =) =)
    //kram Ansku

    SvaraRadera
  4. Aj då.. vilken otur. Men om den hade gjort sitt så kanske det var lika att köpa en ny. Nytt och fräscht i er nya tvättstuga. Superfint verkligen!

    Jag har också de tvättmedelsburkarna och jag älskar dem. De skulle gärna få pryda en vacker tvättstuga framöver. Men det kommer.. :)

    Ha en bra dag. Kram Josefin

    SvaraRadera
  5. Hej igen!! Tack för dina kloka ord o tips angående sängen. Jag förstår hur du menar, det får ju inte se gulaktigt ut, då skulle jag oxå störa mig. En svart säng tål att tänkas på, har hela tiden tänkt mig en vit i huvudet..:-). Tur att jag har dig, *ler*. Kramis!!

    SvaraRadera
  6. Då håller vi tummarna för att denna tvättmaskin håller då:)

    SvaraRadera
  7. Jättefin tvättstuga och hoppas att tvättmaskinen håller ett tag.
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  8. Ojdå,,,, stackars Tvättis burken kanske blev folk skygg =) Skönt med en ny,,,, den ser väldans fin ut,,,, så dörren får gärna stå öppen!!!

    - Å duu, nääää grrrr jag klättrar inte där i trappen,,, tur nog så gör Andreas de =) fast jag är rädd å håller i stegen... Är faktiskt höjd rädd gillar absolut inte stegar,,, kan klättra upp, men kommer sällan ner igen =) =)

    Ha en bra start på nya veckan!!!!!
    (Marie & Johanna,,, kommer i sommar =) =)
    Fast här kommer ju ständigt förändras, så om ett år ser det inte ut såhär *kanske* =)

    Kraaaaaaaam j

    SvaraRadera
  9. Godmorgon vännen....Typiskt att saker går sönder, usch jag skall inte säga något för vår var nog 10 år när vi flyttade in och vi har nu bott i 11 år. Men det är en Miele och det stämmer att dom håller, och våran har stått här i ca 21 år....Men den har låtit lite lustigt ett tag, hihi bävar. Dom burkarna från HD är dyra men har funderat på dom länge, vi skall ju göra iordning vår tvättstuga igen....Du har så fint men det vet du att jag tycker.
    Stor kram Anne

    SvaraRadera
  10. Hallo.... Vi kvistlackar alltid... Det sägs ju att kvistarna ha släppt all fukt å kåda efter 20-30 år.... Men av erfarenhet, så är det bästa att kvista!!! särskilt såna här breda grova brädor,,, nere i vår lilla hall vid spiro röret, där kvistade jag 2g,,, men ändå så har endel blött igenom,,, grrrr!!!!
    så det hjälps typ inte ibland ändå......
    - Såååå Kvista vännen =) =)

    Kram å puss

    SvaraRadera
  11. Hej! Håller tummarna för den nya tvättmaskinen!!!!
    Önskar att jag också kunde ha dörren öppen till vår tvättstuga, men näää det projektet ser lite mörkt ut för tillfället :0)

    Ha en bra dag (hur går det med vattenkopporna förresten?)
    kram åsa

    SvaraRadera
  12. Inte är det kul när hushållsmaskinerna pajar, man vill hellre lägga pengarna på något annat, men egentligen så är det ju dessa maskiner man använder allra mest, så man borde kanske tänka om!

    Oj, vad fint ni hade i er tvättstuga!

    I våran är det kaos! Den står på tur att få sig en make-over, så ingen bryr sig att hålla ordning där just nu...

    Tack för inspirationen!

    Kram
    Helen

    SvaraRadera
  13. Vad lustigt att jag inte hittat till din vackra blogg tidigare.....hit kommer jag gärna tillbaks! Vi verkar ha samma smak...! Jag lägger till dig bland mina länkar så jag hittar tillbaks.

    Johanna & Marie kommer till mig i augusti så jag har precis inlett 4 månaders piffande....;o)

    Kramar Mia

    SvaraRadera
  14. Visst är det lite lustigt att man visar upp en sak i bloggen och så vips så går den sönder trots att den fungerat perfekt i flera år. Hoppas den nya klarar att visas upp på bloggen utan att tappa sin funktion och efter att ha sett dina tvättmedelsburkar igen så tror jag bestämt att jag måste införskaffa ett par egna.

    Du har såå fint i ditt hus, inser att det kommer gå åt en hel del vit färg i nys huset, mycket trä som ska bort... :)

    Ha en riktigt bra dag!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  15. Hej! Jag har gått & suktat på tvättmedelsburkarna...Jag förstår att det känns lättare att tvätta & ha ordning i eran fina tvätt stuga.. Ha en bra vecka kram/Helen

    SvaraRadera
  16. Hej!!
    Vilken jättefin blogg du har och vilken inspiration du förmedlar..:)
    Tråkigt det där med tvättmaskinen ,ett "nödvändigt ont" tyvärr
    Kram Ida

    SvaraRadera
  17. Säger det igen....jättefin tvättstuga!! Kram Lina

    SvaraRadera
  18. Så kan det gå ibland! Trodde själv att vår maskin gått sönder en morgon då jag kört igång både den, kaffekokare, vattenkokare, brödrost och diskmaskin, men det visade sig vara en propp som gått:-)

    SvaraRadera
  19. Vilken fin tvättstuga! Hade jag det så där fint skulle jag tvätta jämnt. (inte riktigt kanske) Tack för inspirationen!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  20. Skojar du att jag är glad i mina burkar eller!!!!! Tackar jag dig för!!!!

    Nääää vilken osis med tvättmaskinen....så sura pengar är dedt ju!!!! Bra med kontakter då hihihi

    Kram på dig sötis och ha en mysig kväll!

    SvaraRadera
  21. Nu håller vi tummarna för att denna tvättmaskin klarar ett blogginlägg;)

    Så snygg hall ni har och ert kök är ju så snyggt!! Allt känns så stort och lufftigt! Gillar den enkla stilrena stilen med genomtänkta detaljer! Själva har vi endast 70kvm att inreda och ro om, men det räcker för oss båda men visst har man drömmar om något större och den tiden kommer så småningom efter behov och då ekonomin tillåter = efter studier!!

    Den tidningen ska jag kolla in lät super med en massa tips!!

    Önskar dig en bra vecka

    kram Johanna

    SvaraRadera
  22. Här var det en hyfsat ny tvättmaskin när vi flytta in. Det var dock en äldre kvinna som bott här och när vi flyttade in med en ett-åring så höll den inte så länge. Fast det är klart, tvättar man pärlhalsband, stenar och annat så kanske man inte kan vänta sig så lång hållbarhet!:) Ny tvättmaskin och sambon skrev en lapp som han laminerade på jobbet, "OBS, kolla alla fickor!" och la på tvättmaskinen!:)
    Kram

    SvaraRadera
  23. Så det är i tvättstugan man hittar dig nuförtiden .
    Ny tvättmaskin o fina burkar. Hade min tvättstuga sett ut sådär hade jag suttit med en kaffekopp o luktat på sköljmedel därinne :)

    Visst blir ett nymålat plank en fin utsikt! Bara att det blir nymålat gör ju såå mkt!

    Tack för alla gulliga kommentarer du lämnar hos mig! Jag blir jätteglad verkligen :D

    Kram Jeanette

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍