onsdag 1 juli 2009

ENERGI



Jag börjar få energi! Det är underbart. Kanske beror det till viss del på solljuset. Det kan även bero på att jag äter tillskott som Omega 3 (vi kallar det för smartolja på skolan) det är som balsam för hjärnan och jag blir lite smartare = ), jag kan koncentrera mig mer och får bättre minne. Vid stress töms fettdepåerna och de behöver fyllas på med bra fetter. Jag äter även vitaminer, blåbärsextrakt för ögonen, naturmedel som är för trötthet och svaghet.


En dag förra veckan stog jag och pratade med min granne, vi har bott grannar i 2 år och jag vet inte mycket om henne mer än att hon verkar jättego och är äldre. Hon undrade hur jag mådde. Jag sa att det går framåt, men att jag inte har någon energi. "Jag kan ge dig energi", sa hon. "Jaha" sa jag och tänkte att det var väl ett litet skämt om att hon hade överskott på energi = ). Då berättade hon att hon kunde healing och att det gav energi. Hon undrade om jag ville prova. Jag sa "ja" direkt, jag gör allt för att få tillbaks energi och kraft. I tisdags provade jag detta och hon sa att jag hade mycket att jobba med och ska få en dust till imorgon. Vilken trollgumma = ), hon var mycket spännande att prata med. Jag vet inte om det hjälper men det är ju värt att prova. Tänk vilka oanade talanger det finns hos sina grannar!




Allt detta; sol, tillskott, och healing har gjort något med mig och jag känner att jag har mer energi. Kanske är det tankarna som spökar och ger mig mer energi, men det spelar ingen roll, huvudsaken att jag får tillbaks krafter och blir pigg = )!

24 kommentarer:

  1. Hej Vännen!
    Blir glad av att läsa ditt inlägg, skönt att höra att du fått mer energi:)

    Du den där healande grannen låter ju spännande, det skadar ju aldrig att prova,eller hur!

    Ha en skön eftermiddag i solen, m
    Stor kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag har också provat healing och tyckte det var jättehärligt. Genom mitt jobb är jag utbildad beröringspedagog i taktil stimulering sedan många år tillbaka och det är verkligen en metod som jag har sett göra så mycket gott med kropp & knopp :0)
    framför allt med min!!!!

    ta hand om dig, kram åsa

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det låter, att du fått mer energi! Skulle också behöva det, men nu är det bara två dagar kvar till semestern!:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Låter positivt det där!
    Glad för din skull :)

    Kramkram! A-C

    SvaraRadera
  5. Så härligt att du känner dig piggare och har mer energi :)
    Jag tycker att det verkar jättespännande med healing och har tänkt prova på det framöver. Min brors tjej kan healing och är villig och låta mig testa :)

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  6. Spännande! Jag ska pröva healing för första gången nästa vecka. Det är min kompis jobbarkompis som utbildar sig nu så jag får vara lite försökskanin.

    SvaraRadera
  7. Healing låter spännande! Damen som tog över vår gamla lägenhet sysslade med healing och massage vid sidan om...kanske ska be henne om lite energi...

    Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Hej vännen! Jag blir så glad när jag läser din blogg du skriver så mysigt! Vad skönt att du börjar få mer energi jag tror på allt du skriver om: sol, värme, omega3, healing. Vad spännande att du ska få prova det igen det skulle jag också vilja göra någongång. Ta hand om dig! Kram från Maria

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Tänkte tipsa dig om en blogg som en tjej skriver som bl.a. handlar om healing. http://liljamedium.blogspot.com/

    Ha en fortsatt underbar sommarkväll

    SvaraRadera
  10. Hej L-L

    Vad härligt det låter att du börjar få tillbaka energin:)

    Vilket fantastiskt lantställe ni verkar ha!

    Ha ett riktigt härligt veckoslut och fortsätt att fylla på med energi!

    Kram/Helena

    SvaraRadera
  11. Vad härligt att höra att du fyllt på med energi... Det flödar av glädje i ditt inlägg och jag suger åt mig...

    Kram Annica

    SvaraRadera
  12. Omega 3 kanske vore något för mitt minne..och även min dotter.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  13. Vad skönt att du känner dig piggare!!
    Själv är jag skeptisk till healing o new age grejer. Som kristaller o sånt.
    Vilken tråkmåns jag är nu va?
    Tror mer att det är ledigheten o lugnet i vardagen ...:)
    Men huvudsaken är att DU mår BRA!!!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  14. Själv är jag lite skeptisk till healing (jag skulle inte kunna hålla mig allvarlig när de börjar snacka om stenar, aura och dyl..), men jag tror att allt är värt att prova om man tror på det! Så jag hoppas att det funkar för dig!! Roligt att höra att du känner dig mer energisk. Själv började jag sy igår, fast jag först kände mig ur slag. Men när jag väl dragit tigång kände jag mig väldigt energisk! :-)
    Ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  15. Guuuud va härligt Snuttis..... Vinden kanske ha vänt nu!!!!! själv går jag och torkar pannan 100g,,,, guuuuud så varmt! men sköööönt!!!!

    Härligt med en turgumma intill,,,, hoppas hon är en wonder women =)

    Kram kram j

    SvaraRadera
  16. Häftigt med healing, det har jag också provat ett par gånger och jag tror faktiskt att det fungerar! Nu vill jag gärna prova zonterapi också, det har jag inte testat tidigare men har hört att det ska vara bra mot många saker!

    Lycka till och jag håller tummarna för fortsatt energi!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  17. jag är så glad för din skull för allt detta behöver du och gör dig gott. jag lovar, fösöker att fylla mitt hjärta men du vet ju....Lite jobbigt just nu. Ja jag vet jag är en badkruka till 100 &, 26 grader är ok.B>arnen var i länge. Alla 4 utom jag var i, stod på bryggan och tog kort, kommer på bloggen imorgon. Nu har vi iaf bokat hotell i >Ystad och Köpenhamn, skall bli kul. Hoppas att ni har det bra. Ta hand om dig vännen.
    Kram till dig/ A

    SvaraRadera
  18. vet inte hur det dv, skriver på är inlägget blev. Skriver på makens dator. Många lustiga tecken..

    SvaraRadera
  19. Energi, toppen! Healing låter positivt. Jag har en närstående som lider av oro/stress, det här skulle nog kunna vara nåt att rekommendera. Låter så på namnet i alla fall :-) "Smartolja" och blåbärsextrakt låter som nåt jag skulle vilja prova!

    Jättefina bilder. Som man blir glad av :-)

    SvaraRadera
  20. Hej hopp...bra med energi..det låter great...känner man behöver ladda upp sig lite imellnåt..kanske en god ide!!!
    Jag hämtar oftamin energi fr solen...när den lyser..lyser jag!!!

    *hihi'

    TREVLIG SOMMARHELG!
    ♥Kramar Millan♥

    SvaraRadera
  21. Hej L-L!
    Vad glad jag blir när jag läser att energin har kommit tillbaka!
    Jag har oxå en granne i Lux som kan healing och hon läser homeopati. Det är jättespännande och hon är oxå som en liten trollgumma. Har inte vågat prova något ännu, men det kanske blir senare!

    Ha det gott!
    Kramar
    Helena

    SvaraRadera
  22. Jag tycker att det mesta är värt att prova, du har ju ingenting att förlora! Jag gick till en kognitiv beteendevetare, men jag var för stressad att ta in de råd hon gav mig så jag gick bara hälften av de planerade gångerna...

    Lycka till med healingen!
    Om du känner dig stressad också så ska floating vara dunderbra!

    Kram Gunilla från Singapore

    SvaraRadera
  23. Hej på dej!
    Det låter riktigt spännande med healing. Men det är klart att det kanske är svårt att säga VAD som hjälper.
    Jag höll på att säga skit i det, ;)
    huvudsaken att du mår bättre och känner det piggare!

    Stor KRAM!
    /Helena

    SvaraRadera
  24. Bara bilderna gav energi tycker jag! :-)

    Underbart! jag börjar också känna att energin kommer tillbaka nu. Jag tror det tar ett tag att komma ner i varv när man jobbar som lärare! ;-)

    Kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍