lördag 11 juli 2009

LÖRDAGSKVÄLL I JULI


En sommarkväll i juli, lördag och vi är hemma i stan ( ! ), ovanligt. Vi brukar bo i stugan på somrarna. Nu har vi haft semester en hel vecka och vi är fortfarande hemma. Det dåliga vädret med regn och blåst har gjort att vi har strandat, vilket i sin tur har lett till att det har blivit mycket gjort hemma. Förrådet är nu RÖJT, och det är underbart! Man kan hitta vad man ska ha där inne, det är ordning och reda, så härligt!

Sommarkvällar ... då sitter vi oftast ute så mycket som möjligt när vi äter, men idag gjorde det dåliga vädret att det blev middag inne. Vi skulle äta grillat, men kolet ville inte ta sig så det blev ugnsgrillad kyckling istället. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det var mysigt ändå = ). Den vita stolen köpte jag på loppis för ett tag sedan. Den är tänkt till lilla Freja 1 år när hon är på besök. Hon sov över hos oss första gången inatt, så himla mysigt. W & E pysslar om henne jättebra och är så goa med henne.

Ha en fortsatt härlig helg!

23 kommentarer:

  1. Ja vi har varit hemma i staden också men åker neråt till Ronneby, Österlen och Köpenhamn. Ut till landet imorgon och fixa nu när golvet är färdigmålat och nya soffor hihi....Vilken fin stol, vit hihi passar ju förstås in hos dig. Fina bilder vännen...Ps. Har fixat tiden nu när jag lämnar kommentarer.

    kramkramkram Anne

    SvaraRadera
  2. Så himla vackert hem ni har...underbart sgolikt vackert kök!!!Älskar vitt..o håller sakta men säkert på att byat ut våra saker, möbler hemma;)))

    ja sååå trist väder såååå!

    Trevlig Helg!!
    ~~Kram ♥ Millan~~

    SvaraRadera
  3. Gick det bra med vällingen inatt? :)
    Mysigt med en liten att låna.
    O vad duktiga ni är som är barnvakt!

    Men visst gör vädret att man prioriterar o väljer annorlunda. Förhoppningsvis kommer solen o ni får ta er njutartid i stugan snart iallafall! :)

    Jaa köket ÄR fantastiskt!! Säger det igen.. Äääälskar ditt vita hem!!!
    Känner att färgburken måste fram här snart igen... :)

    Kram kram Jeanette

    SvaraRadera
  4. Ja vädret kan verkligen ställa till det!! Stolen var jättesöt som du fixat. Och Freja är så dundersött namn!!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Jaa, visst är det lite konstigt juliväder! Men i går blev jag så glad när solen tittade fram och på en gång blev det varmare också! Var det loppisen på Åhléns parkering du var på? :) Fyndade du något? Nyfiken!!! Gullig stol!

    Ha en skön söndag - kram E

    SvaraRadera
  6. Vilken söt liten stol! Bra mycket finare än plaststolen från IKEA som vi tar fram när vi får främmat av småttingar!:)
    Här längtar jag efter hyllor i nya förrådet, så att vi kan rensa och göra iordning i inneförrådet. En del ska flyttas ut nämligen.
    Det är inte alltid som det blir som man tänkt sig, men i ert fina kök hade ni det nog mysigt i alla fall!:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vi trotsade vädret och åkte till landet i regnet.
    Är sååå lycklig då jag fått igång mitt mobilabredband i stugan, så nu kan jag även besöka er härifrån.
    Visst är det något visst att äta ute, killarna älskar det.
    Ha en fin dag.
    kram kram

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder från ert fina kök!:-) Ja vädret lever sitt eget liv nu verkar det som, vill ha sommaren tillbaka!! Mysigt med lillkusinen på besök*ler*. Kraam Sofia

    SvaraRadera
  9. Vad skönt att ni röjt förrådet, vi har bara börjat, men det tar sådan tid....bläää!

    kram

    SvaraRadera
  10. Vad fint ni har det hemma jättefina bilder! Hoppas det gick bra med lilla Freja! Ha det så gott! Kramar från Maria

    SvaraRadera
  11. Vilken fin stol och vackra bilder!!! Det är allt en go känsla att få någt rejält gjort under semestern också... men efter det får solen gärna titta fram igen!
    Tusen tack för dina fina och värmande ord inne hos mig!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Du har det så otroligt vackert hos dig! :-) Och härligt med god middag fast ni fick sitta inomhus den kvällen..

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Ja, inte är det något sommarväder ute, känns snarare som höst, men nu kikar faktiskt solen fram här så jag hoppas så att den kommit för att stanna...

    Skönt att få röjt i förrådet, det är ju sånt man inte riktigt hinner med annars...

    Hoppas nu att det blir tid för vila i ett soligt och varmt sommarväder för din del!

    Stora kramen Bella

    SvaraRadera
  14. Vilket underbart fint hem ni har! Harmoniskt och väldigt vackert. Kanon fina inspirerande bilder. Tusen tack för din fina kommentar i min blogg, kul att du gilla Vi-väggen och Home bokstäverna. Är sugen på att köpa ett set till av dom. Är sugen på att ha de i zink funderar på att köpa nya VI och HOME bokstäver för att spraya silvriga för att skifta lite om man vill ändra lite. Beklagar ang din far, förstår att det måste kännas jobbigt. Kramar om! Jag har fortfarande lite svårt för när det ringer på dörren. Sonen min hade verkligen ängla vakt. Det är vi så himla glada för. Livet är verkligen skört i bland. Må så gott! Kram från Ulrika

    SvaraRadera
  15. Hihi du är sååååå välkommen. Ärligt kommer du neråt Linköping så vet du att jag finns här. Jag försöker att få mig själv att trivas på detta land men det är svårt. Allt detta fixande är nog en tröst.
    Ha det gott kramkram A

    SvaraRadera
  16. Alltid lika fint. Hoppas det blir bättre väder snart så ni kan komma iväg till sommarhuset.

    Kramkram

    SvaraRadera
  17. Jaa fördelen med dåligt väder är ju att man får mycket gjort inne! Och ugnsbakad kyckling är ju inte fel det heller :-). Jättefin stol till lilla Freja! Ha en fin vecka. Här jobbas det en vecka till sen sem. 2 veckor. Kram, Anette

    SvaraRadera
  18. Hej Lise-Lott!
    Ja,inte har det varit nått vidare sommarväder på sistone..
    Men vad bra att ni fått röjt i förråden medans det regnat..

    Vilken charmig barnstol och vad bra den passar där i ett vita kök:)
    Nått sånt skulle jag vilja ha när min kära systerdotter Vera är på besök hos oss.

    Ha en toppendag,
    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  19. Hej på dej!
    Kul att du länkade! :) Så här i sommartider kan man inte hinna med att springa in till alla. Jag är t o m dålig på att vara inne i min egen blogg...! :)
    Så jag förstår dej!

    FINA bilder visar du som vanligt från ditt fina hem. Härligt rymlig hall!!! (vi har en liiiten och dessutom ofärdig hall). Superfin matstol som du har hittat!

    I fredags regnade det här, men sedan har vi haft det fint. Ingen supervärme direkt dock. (17 grader nu).

    SKÖNT att få en massa gjort i alla fall! :)

    Ha det sååå bra!
    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  20. Vad mysigt det låter trotts att ni fick ställa in era planer. Härligt att få röjt lite, det hade behövts här med :S men det får bli vid något annat tillfälle. Hoppas solen tittar fram hos er och att ni får möjlighet att njuta av sol och bad. kram Linnéa

    SvaraRadera
  21. Hej!
    Hoppas att du mår bra!
    Just en sån där barnstol har vi oxå och den skulle ha blivit vit för länge sedan men tiden räcker liksom inte till....men nu blev jag lite taggad igen :0)

    Var rädd om dig, kram åsa

    SvaraRadera
  22. Man får onekligen gjort en del i det trista vädret! ;-) Så snyggt rum!

    kram Mia

    SvaraRadera
  23. Visst är det bra med en eller annan dag med dåligt väder, så man kan vara inne och göra såna där rensningar, men det låter som att ni fått mer än nödvändigt av dåliga dagar. Hoppas det vänder, utan att (o)vädret för den skull får för sig att vända till mina trakter ;-)

    Mysigt i köket, jättefint skåp.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍