lördag 4 juli 2009

SKÅLAR


Jag har köpt skålar. De är turkosa och de är jättefina ihop med det vita och stålgråa i köket. Den stora degbunken köpte jag på Willys. Den blir perfekt till stora bullbak = ). De prickiga skålarna har jag fått inspiration av från andra bloggar. De är köpta på Coop för ungefär 15 kr st. De här skålarna har jag fått lite mani på, jag har köpt 8 stycken hem och skulle kunna ha ännu fler, kanske några till stugan också = ). De är jättefina och somriga att duka med.
Nu har vi äntligen semester hela familjen. A gick på semester igår. Vi är bara hemma och pysslar och tar det lugnt, det är SÅ sköööönt!!! Ha en skön helg alla ni som kikar in = )!!!

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag har också gjort söta skålfynd på Coop, fast vita och i plast, värsta kopian av cafe au lait skålar, och de såg faktiskt ut som om de vore i porslin!
Här går jag i valet och kvalet, slappa eller städa? Jag tror att jag kommer att få det svårt att slappa om jag inte gör något åt röran först... ha en härlig dag!!

Smultron och Nyckelpigor sa...

Oj vilka söta skålar, får nog ta en runda till Coop snart i veckan! Ljusblått är verkligen en riktig sommarfärg.

Kram Annica

promenader på landet sa...

Vilka jättesöta skålar jag gillar också prickigt! Visst är det skönt att bara vara hemma och ha det skönt! Jag har just gått en promenad med grannen, men det var hett! Stor kram från Maria

Vit poesi sa...

Jag har också sneglat på skålarna med prickar, jättesöta!! Ha det så gott när alla dina är lediga!!
KramKram Malin

Hem och Lycka sa...

De är ursöta och så somriga!

kram Mia

Victoria sa...

Vilka fina skålar! Fick ett stort habegär!
Kram Victoria

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Vilka underbara skålar och vilket kap du har gjort. Passar perfekt för alla jordgubbar och glassdagar :) kram