måndag 2 november 2009

WILMAS RUM

Här kommer lite nya bilder från Wilmas rum. Eftersom hon har en vit bas med vita väggar och golv på hennes rum är det lätt att byta färg där inne. Det passar mig perfekt, jag som lätt tröttnar på färger. Enkelt byter man från rosa till blått genom att byta färg på påslakan och matta, lägga till vissa rosa eller blåa detaljer. Just nu har hon ljusblått på sitt rum, vilket hon gillar. Hon tycker att det är nästan lika kul som mig att byta färg = ).

26 kommentarer:

  1. så flott rom Wilma har. herlige, duse farger!

    klem Beate

    SvaraRadera
  2. Wilmas rum är så lovely!! Den där sängen hade vi förut fast i dubbelsäng. I vårt förra boende var vi tyvärr tvungna att sälja den då den inte fick plats i vårt sovrum! Nu skulle den passa perfekt igen:-) Ha en fin kväll, kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Wilmas rum är så fint. På bilderna ser det så rofyllt ut, inte en massa saker som dräller överallt!:)Här hoppas jag att jag kan få dotterns rum lite mer enhetligt när vi är klara där inne. Mer vitt!:) Förhoppningen är även att få in det mesta av alla saker bakom dörrar, har sett ut en ny stor garderob på IKEA.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Såå fint Vilma har på sitt rum och vad glad hon ska vara som har en sån pysslig mamma som gör så fint. Din flicka kommer nog att gå i dina fotspår som gillar att ändra om.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Åh vad fint hon har det i sitt rum. Sängen har ju min Hjalmar och jag älskar den! Han har likadant ljusblårandigt påslakan oxå!

    Förstår på inlägget innan att du har det jobbigt! Usch vad livet kan göra ont ibland! Tur att du har dina goa vänner, även om alla kanske inte finns där som man önskade. Jag var med om något väldigt jobbigt för 7 år sedan. Sedan dess kan jag räkna mina riktiga vänner på en hand. De andra är bara bekanta. Många flyr när det blir jobbigt, för de vet väl inte hur de ska förhålla sig till saker och ting. Själv kan jag känna att många inte orkar bry sig längre sen vi flyttade hit. De lever kvar i sin värld där hemma och tror väl vi lever värsta livet här nere. Men det kan faktiskt vara ganska ensamt ibland.
    Ha en bra vecka!
    Kramar
    Helena

    SvaraRadera
  6. Oj så fint! Vitt är så fräsht och jag älskar svarta järnsängar...

    kramar
    Lina

    SvaraRadera
  7. Vilket fint rum hon har, din tjej. Jag gillar din blogg.
    Ha det bra,
    - Petra

    SvaraRadera
  8. Hej Lise-Lott!

    Wilma har ett jättefint rum! Önskar att Tindra kunde ha en sån där fin säng i sitt rum men det funkar inte med snedtaket...

    Ha en trevlig vecka!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  9. Rummet är jättefint som allt annat vännen. Skulle gäääärna vilja se ditt hus hihi....Visst är det tur att vi har dom snälla bloggarna. Jag måste tyvärr begränsa mig vad jag skriver just nu tydligen efter raseriutbrott från vissa människor.Känns inte som att jag har blottat någon men men hoppas dom lider lite. Ja du vännen sådant är livet....

    STOR STOR kram A

    SvaraRadera
  10. Åhh du vännen! Önskar att du bodde närmare så du kunde hjälpa mig att måla om sängen;-) Du har ju rätta känslan för sånt där...jag är så rädd att det blir fult så jag inte ens kan sälja den sen om jag skulle vilja, hihi. Men min önskan och förhoppning är att den ska bli vit (eller svart) så småningom. Mannen suckar såklart men de är ju vi kvinnor som har det sista ordet vad det gäller inredning i alla fall *asg*. Ja, vi får se här framöver vad som händer:-) Kramis igen!

    SvaraRadera
  11. Hihi jaa det är det som är så superbra med att gilla vitt :-). SÅ enkelt att förändra... Supersnyggt i Wilmas rum! SÄngen är så fin... Hoppas det är bra med dig, här har varit en superhektisk vecka... Har inte bloggat på över en vecka, olikt mig :-D. Kram, Anette

    SvaraRadera
  12. Jättefint! Ett "lugnt" rum, det tycker jag om!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  13. Du gör det så fiiint! Inspirerande!

    Tack igen:)
    Angelica

    SvaraRadera
  14. Wilmas rum är jättevackert!! Gillar sängen!!!
    Ja perfekt när det går i en baston..så man bara kan avriera accentfägerna!!!
    stora tösen fick vitt & svart nu när vi gjorde om...så får hon variera gardiner, kuddar filtar o överkast i den färg hon vill till!just nu valde hon lime!

    Kram ♥ Millan

    SvaraRadera
  15. Tack för att du ger lite inspiration till inredning av barnrum! Wilma ser ut att ha det jättemysigt hos sig! Kram Maria

    SvaraRadera
  16. Wilma har det så mysigt! En sån järnsäng vill jag oxå ha:o)
    Kram Malin

    SvaraRadera
  17. Ååå så mysigt hon har det. Kanon praktisk är det med vitgrund, det underlättar verkligen om man är ombytlig.

    Rotavdraget är guldvärt... Kanske blir en runda av att utnyttja det nästa år med. Har en faslig trappa med plastmatta inne som skulle behöva fixas till.

    KRAM Annica

    SvaraRadera
  18. Känns som att du och jag står och stampar på samma ställe....Tjohooo ja för dig som har lov, vi dödliga får allt vänta på vår semester hihi. Jag säger ju det, man skall vara lärare på sommaren och slussvaktare på vintern= en bra kombination. Kan tänka mig att du väntar på ditt objektiv hihi.
    Vi är också lediga imorgon, eller barnen iaf, studiedag. Antar att ni också har det, hela Sverige? Inte en aning.Haha kan tänka mig att du köper i butiker, vi brukar ju se bevis. Hoppas att du känner dig lite bättre till mods, du måste vara rädd om dig nu när du är på väg att komma tillbaka ordentligt.

    Kram till dig/ A

    SvaraRadera
  19. Vilket fint rum!! men säg mig är det alltid så där snyggt... Sängen är fin!

    SvaraRadera
  20. Vilken vacker säng. Mina barns rum är inte vackra därför bloggar jag aldrig om dem.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  21. Hej sötnos.

    Var kommer den fina blåa mattan ofrån? Jag är på mattjakt till Levis rum.
    vilket fint rum Wilma har. Jag vill se mer jag, hihi.

    Kram kram
    Marit

    SvaraRadera
  22. Vilka fina bilder från Wilmas fina vita rum!!

    Det är ingen enkel resa att komma tillbaka till "verkligheten" efter att ha varit utbränd tycker du är stark som tagit dig tillbaka så som du gjort, var försiktig så att det inte går för fort bara, sen är det inte enkelt att inte skynda när F-kassan är en i hasorna, men var rädd om dig...

    Många kramar Bella

    SvaraRadera
  23. Vilket underbart hem du har. Här hos oss är det mest kaos just nu. Jag och mannen bygger hus och sonens hus brann ner till grunden för en vecka sedan. Här är alltså kaos. Jag LÄNGTAR till ett lugn.
    Ha det bra.
    Kramar Anette

    SvaraRadera
  24. Åh så sött och rart, där tänker ja hon trivs som en liten prinsessa.

    Mysig blogg, och massa fina bilder. Hit kommer jag def tillbaka.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  25. Jag älskar verkligen sängen1 Är det IKEA:s? Har själv en därifrån och är nu i upplösningstillstånd då jag ska köpa ny madrass på 180 cm och min nuvarande gavel är bara 160 - hur kan IKEA vara så dumma att de slutat sälja den finaste grej de någonsin haft! Tips på var man kan köpa liknande uppskattas!

    /Hanna

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍