måndag 23 mars 2009

BOKSTÄVER


I hallen på en tavellist står dessa bokstäver från Village. Jag gillar bokstäver och skulle vilja ha första bokstaven i våra namn i familjen. Men jag kan inte bestämma mig för vilken färg de ska vara; svart, vit, rost eller blandat. Jag vet inte rikigt vart de ska sitta heller = ), men de är ju så fina!

Jag som skulle måla i helgen... har inte ens fått upp locket på målarburken än = ). Men jag har varit social istället, dessutom har vi bubbat hem lite mer jobb, så nu är det bara lite inspiration som fattas!

Ha en bra start på veckan!

10 kommentarer:

Hjärtehem sa...

Tycker också det är så fint med bokstäver - skulle vilja i MYS i vårt tv-rum....

har en liten. liten utlottning hos mig, välkommen att titta in!

ha en bra dag, kram åsa

Fru Inredning sa...

Det är såå fint med bokstäver, och siffror:) Har massor överallt i lägenheten men vill ändå ha flera. Jag har många i metall men skulle vilja ha fler i vitt:)
Kram Kristina

Söta prickar sa...

Nu har jag varit och tittat bilderna på erat gamla hus, WAU! Så himla vackert...jag förstår om du har haft svårt att släppa huset.Men förstår dig attt det är kul att få tid till annat också -speciellt när man har barn!
kan fortfarande inte släppa stolen din.... ;) du får tipsa mig om du hittar mera sådana!
Kram Lotta

Signe 1 sa...

Hej! Tack för alla dina fina kommentarer hos mig, det värmer mkt!! Det här är sista gången jag flyttar nu, hihi. Oj vilka fina bostäver, jag skulle oxå vija ha första bokstaven i våra namn o hade nog valt vita (såklart) då!:-) Har ju 'KÖK' i vitt... Ha en fin dag, KRAM Sofia

johanna sa...

Hej
Vad go du är ...såg att du skrivit ett inlägg om att vi kommer. Det ska bli så roligt ,ser verkligen fram emot det!
kraaaaam

Inredningsbloggar sa...

Va snyga!!! :) Vad mkt kostade dom??

Kram !

In my house sa...

Oooohhh, jag älskar bokstäver,,, har såna goingar lite överallt här hemma!!!! Jag beställer av Eas, sen gör han dom i trä!!! Kanon =)

- Jag har IBS,,, en svår sån! = kramper i tarmarna/irreterad tjocktarm, ha vatt dålig i 9år och sjukskriven i mer än 2år, plus att det bidrar till, yrsel, kräkningar, tung i andningen ibland, Alltid ont imagen, blir ofta yr efter typ varannan måltid! jaja,,, skit ä de! men man ä ju ändå van nu, fast de kommer nya "biverkningar" hela tiden tycker jag! för 1år sen va de bara magen,, och nu en bunt till med skit!!!!
- Det är en sån sjukdom som man ska lära sig att leva med,,, precis exakt de som känns omöjligt! Men jag försöker med allt å ha provat allt,,, nu kör jag ju med hypnos... Tycker de ä så synd bara, sorgligt när man ä 26år och jag VILL SÅÅÅ MYCKET!!!
Och jag har riktigt allvarliga tankar på att renovera garaget och öppna en butik,,, då är man ju hemma, nära till toa, och kan sköta öppettiderna efter magen!!! jag tror att jag hade vatt så glad å lycklig så att jag hade dött nästan!!!! av att ha en butik,,, men nytt, gammalt saker man renoverar och gör om!!!! det ända vi tänker på är ju pengar! OM de skulle funka.. Men jag tror fasen att jag ska prova!!! Du/ni kan väl flytta till Blekinge - så att vi kan öppna en butik ihop =) =)

Ujj uujjj vad mycket svammel de blev nu!!!!
- Vi får väl se hur framtiden blir,,, så kul att få följa dig och att jag vet att du följer mig! sånt ä tryggt! man har sånt stöd och trygghet i alla er bloggare! det ger mig SÅN KRAFT!!!! Jag är sååå glad över att jag har mitt intresse!!! som jag ALLTID ha haft å då bloggen!!!!!
De ä fint de!!!!


STOR BAMSE KRAM,,, (massa prat från mig) =)

VitaMagnolia sa...

Åhh det är så fint med bokstäver :) Snyggt. Har också köpt bokstäver på Village i vitt, som bildar LOVE. Så fina.

Ha en fin dag, kram

Flaggduken 2 sa...

Så snygga bokstäver, jag lskar också ord & bokstäver i alla former.
Vit & Fin blogg du har.
Kram Petra

Jeanette sa...

Gillar oxå bokstäver, har VI på en vägg. Tänkte ha HOME i hallen, men som du vet jag inte vilken typ av boks. jag vill ha. Lite trist med lika överallt - eller enhetligt??

Min man har bytt jobb o är borta en del i veckorna, bla förra o denna vecka.
Min plan då var att måla lite vitt :) Eftersom han inte är lika pigg på det som jag. Så e de klart när han kommer hem tänkte jag *fniss*
Men själv med 5 barn o hinna måla har inte gått såå bra. Tvättkorgen , smulorna på golvet o matlagning ingår ju fortf i schemat...
Är så glad att du bloggar :)
Kram Jeanette