söndag 8 mars 2009

NÅGRA VÄLDIGT FINA ORD SOM JAG HAR FÅTT

Min goa lillasyster Veronica med bloggen Bland Vita Kuddar har skrivit följande värmande ord som jag bara måste spara på min sida. Så här skriver hon när hon skriver om Lena Endre (en del säger att jag är Lena Endre till utseendet):

"På ett sätt så påminner hon mig om min äldsta syster Lise-lott. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men något är det. :) Jag tror att det har med rösten att göra, Lise-lott har också ett lugn i rösten när hon pratar. Hon är visserligen väldigt lugn hela hon, och hon har alltid bra saker att säga och finns alltid där. Hon är väldigt klok min syster!

Jag har sån tur som har så underbara systrar!"
TACK SNÄLLA GOA DU VAD GLAAAD JAG BLIR!!!


Tack också till Jenny med den fina och härliga bloggen Hemma på kråkered som skrev gulliga ord om min blogg på sin blogg-tips-lista. Blir SÅÅ GLAAAD! Så här skrev hon:


Vita nyanser: L-L har ett underbart smakfullt hem i vitt. Spana in hennes runda bastufönster! Väcker elakartat habegär:)

TACK för fina ord!!!

4 kommentarer:

Signe 1 sa...

Ja visst blir man ofantligt glad och stolt när man får cred på det där sättet!!Måste oxå tacka fina Jenny i nästa inlägg!:-) Tack för tipset! Kram Sofia

Cilla sa...

Ååå vad det kan värma med ord...
Ta det varmt till dig & sträck på dig ;0)
Vilka fina bilder du lagt ut på förra huset!! SÅ FINT ni hade & jag förstår att du har svårt att släppa det!! En riktigt mysig Söndag.. Kram Cilla

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag är jätte glad att jag har hittat din blogg.
Kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Härligt med en fin syster, själv har jag 2 äldre bröder, en jag har jättebra kontakt med och en som jag inte har någon kontakt med.

Kram anne