onsdag 18 mars 2009

STÅL-GALGAR


Igår tog jag en sväng förbi en loppis och fyndade stålgalgar, de var gratis. Lite pinsamt var det när jag stog där och grävde i korgen och skulle ha upp de i stål. De har ju en tendens att fastna i varandra, så där stog jag och slet ett tag. Hoppas inte så många såg mig = )! Det var ju inte för att det var gratis som jag var så envis, det var ju för att jag är inredningstokig och ville ha dem för att de är fina, men det kunde ju inte de som såg mig veta!
= ) = )


6 kommentarer:

Jeanette sa...

Bra jobbat!!
Hade velat sett dig stå där!! *fniss*
Fantastiska fynd!!

Kram Jeanette

Jenny sa...

Hej Lise-Lott!
Kan riktigt se det framför mig hur du stod där o rotade,hihi:)

Stålgalgar är jättefina så det var ett bra köp:)

Ha en bra kväll,
kram Jenny

Maria i Lilla villa vita sa...

Dessa stålgalgar är så stilrena. Vill man ha flera, kan man köpa dem för en liten peng hos kemtvätten, det har jag gjort. Men det är klart det slår ju inte gratis! Grattis till fyndet

Fröken Fräken sa...

Ja, sådant brukar jag emellanåt fundera över! Jag brukar ju inte heller kunna behärska mig, utan passar ibland på att fråga folk som ska slänga saker (som är i jättefint skick!) om inte jag kan få det istället..! Man får offra sig för de fina fynden!

Stjärnor & Champagne sa...

Haha du är som jag, man skall ha det bästa. Jag kan stå och jämföra saker och se om det är några märken eller inte. Antar att alla inte gör detta.

Kramkram Anne

Hwita Villan sa...

Nämen så avis jag är! De är skitsnygga! Skrev alldeles häromdagen ett inlägg om en stålgalge som jag grävde fram ur leran i backen. Perfekt till min hall. Nu ska jag bara hitta några fler!

Kram M