lördag 21 mars 2009

TJOHOOO......VÅRTECKEN!!!!

Äntligen!!!

Vi upptäckte idag i trädgården några krokusar som har kommit upp. Underbart härligt! Efter att längtansfullt ha tittat på alla våriga bloggar söderifrån, och då vi har haft snö i drivor, har jag tänkt att här i Mellansverige är det långt till våren. Men nu äntligen är den på väg!Här nedan en annan mer vanlig syn i vår trädgård - mycket snö.

9 kommentarer:

Maria i Lilla villa vita sa...

Vilka söta krokusar! Jag unnar dig verkligen lite vår! Här nere i Skåne har vi haft några underbara dagar med sol och rätt varmt, men idag åkte vinterjackan fram igen. Kalla vindar och ingen sol i sikte. Tack för din underbara kommentar på min blogg, jag blir så glad!!!! Det känns som om man får massa nya vänner, som man inte har träffat! Att börja blogga är så kul och jag är så glad att jag tog mig modet till att börja.
Kram Maria

Jenny sa...

Hej igen Lise-Lott!
Åh vad härligt med krokusar!

Tack för ditt fina inlägg hos mig,
Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Jag känner nog igen mig mer i dennedre av bilderna. Här är det inte en krokus så långt ögat når, inte ute i alla fall. Tyvärr...

Ja, alla gör ju precis som de vill när det gäller hemmareportage. Jag är ju himla glad för att en del ställer upp, för vad skulle jag annars titta på i alla inredningstidningar?!
Hoppas du har en härlig lördagskväll!

Signe 1 sa...

Men guud så söta:-). Jag älskar ju blommor!! Nu vill man vill ju bara ha sol o värme, på riktigt! Kram!

Hemmalycka sa...

Vad söta, härligt att de kommer fram nu. Man blir så glaaad!
Kram Åsa

Bygatan sa...

Jaa så härligt! Äntligen:-))

Trevlig lördagkväll!

Kram Lena

In my house sa...

Halloooo.... Vi har haft en riktigt fin vårdag idag....

- Yes,,,, japp tackade ja!!!! till tidningen! vet du??? faktiskt till stor del pga ditt peppande och snälla kommentar!!!! om allt!!!! så en stor kram till dig!!!!

Jag får väl visa de på nåt sätt här i bloggen,,,, få klura på de! den skulle komma ut i April,,, hmmm så fort!!!

- Du frågade om mitt prog ang bilder i klunga!!!! eller hmmm, har jag blandat ihop nu kanske! iallafall så ä de nåt prog som Eas har laddat hem,,, ska kolla med han vad de heter,,, till dig!

Ha en mysig kväll... Stor kram j

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Hoppas det går bra med din styling..kommer ihåg vad jag handlade och grejade innan de skulle fota..hela familjen var med så vi var tvungna att se bra ut också.
Kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Psst kommer att blogga i alla fall. Kan inte hålla mig borta en hel vecka. Hinner både det och att njuta. Visst är det härligt med alla vårtecken som dyker upp överallt.

Kramkram Anne