fredag 12 juni 2009

OOOOOPPS!!! TÄNKTE INTE PÅ DET...

Jaaa vad säger man, hm.... För ett tag sedan skickade jag ett mail till Allt i Hemmet, de ville ha synpunkter på vita hem-reportage då någon uttalat sig om att de var trötta på vita hem. En sann "vita-hemmare" som jag är så mailade jag till redaktionen och skrev min åsikt om det hela.

Ikväll fick jag en kommentar från bloggvänen Jenny med bloggen Hemma på Kråkered. Hon undrade om det var jag som skrivit i nya Allt i Hemmet. Jag hade inte hunnit läsa tidningen och kollade om det var en av de tidningar som kommit idag med posten. Jag hittade tidningen och slet upp den.


Mycket riktigt...där var delar av mitt mail publicerat! Jag hade inte en tanke på att det skulle publiceras, oj, kändes lite tokigt, det borde jag ju ha tänkt på! Jag hade då tänkt mer på vad jag skrev och dessutom inte skrivit under med hela mitt namn, hm.... Ja, ja, nu är man med i Allt i Hemmet, mycket tidigare än vad jag hade tänkt , jag får väl ta det med en klackspark = )! Vill ni se vad det står så klicka på bilden så förstoras den.

Kram Lise-Lott

18 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Då måste jag läsa det noga =) Nilla

Grodmamman sa...

Då behöver jag inte fråga om det var du som skrivit den kommentaren!:) Fick tidningen idag och när jag läst denna insändare så tänkte jag direkt att "undra om det är Vita nyanser Lise-Lotte"?
Du behöver väl inte skämmas för den?!?:)
Kram

Inredningsbloggar sa...

Det var ju jättebra skrivet!!
Vi är nog många som vill se helt vita hem. För det kan ju vara helt olika stilar fastän det är vitt!

Kram Jeanette

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi, vad kul. Har fått tidningen idag men inte hunnit läsa den. Få kolla sedan. Du är för go du....
Kramis vännen/ A

Stjärnor & Champagne sa...

Haha jag tror att du kan läsa mig....Näe inget på gång men jag vet cvad jag vill ha. Samtidigt som jag tycker om nyproduktion så älskar jag det gamla som vi bor i nu. Jag faller mer mot det gamla tror jag. Vi skall titta på ett hus nästa söndag med potential, härlig trädgård. Ja vi får se..Vi får bra för vårat hus för dom är väldigt eftertraktade och vi har ett hörnhus men samtidigt vill man ju ha lite pengar över om man säljer och inte bara betala ett dyrare hus. Ja många tankar, pust.
Kram till dig/ A

Vitt och Blått sa...

Hihi, jag läste det där idag! :) Tänkte att hur kan man vilja se gul-röd-blåa hem? Tröttnar också otroligt fort på färg! Förr var jag mer impulsiv och kunde köpa några meter blommigt eller "grällt" tyg och sy gardiner och kuddar för att sedan efter någon vecka byta tillbaka till det vit-blåa.. Nu tänker jag efter två gånger innan och oftast blir det inget köp, även om jag tycker att det är riktigt tufft, sött eller snyggt - VITT håller i längden! :) Kram o trevlig helg! /E

Mamma Millan sa...

hihi..så kul...just köpt tidningen...ska jag kika på;)

Kram Millis♥

Ulrika sa...

BRA att du skrev och du representerar mångas åsikter här om vita hem. VI VILL HA MER !

Toppen, Lise-Lott :-)

Nu bär det av till Hudiksvall
Kram från Ulrika

Lilla huset på prärien sa...

He, he ja utan att man tänker på det så blir det sådär ibland. Jag tänker ofta att jag skulle skriva in om någonting till tidningarna men sen blir det aldrig av bara...

Kul att du blev publicerad tycker jag!

Kram Jenny

En liten stuga... sa...

Sedär ja :-))

Men min största undran nu är ju : VART ÄR MIN TIDNING ??!!
...inte i min brevlåfa iaf...hoppas på måndag då :-(

Ha en super-helg !

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej på dig!
Du är aktiv, vad kul att ditt mail publicerades. Det är fräscht med vita hem, så jag har massor som skulle behöva målas i vitt nu. Gamla möbler som man målar om blir som nya:-)
Ha en skön helg!
Kram Susanne

Bella sa...

Go morgon!

Hi hi nu måste jag ut och köpa tidningen och se vad du skrivit :)

Förstår att du inte trodde det skulle publiseras, men jag gissar att det är bra saker du skrivet och inget att ångra!!

Hoppas du får en bra dag

Kramar Bella

Signe 1 sa...

Det var kanonbra skrivet och jag håller bara med om allt:-) Färg är fint, men i grunden och det man ständigt 'återkommer' till är VITT. Så är det, hihi. Ditt hem är fantastiskt...i underbaraste vitt. Kram på dig! Sofia

Helenas loggbok sa...

Jättebra skrivit! Såg att det var någon i Lantliv som tyckte de visade för mycket vita hem. Jag tänkte skriva att det gör de INTE, men har aldrig fått tummen ur.

Vet du när reportaget kommer som de gjorde hos dig och i vilken tidning det blir?

Kramis
Helena

syster doris sa...

...ett litet avtryck i tidningsvärlden från en bra tjej är helt okej!
Ha en go helg!
KRAMKRAM Tina

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej hej!
Va roligt. :) Men det var ju bra skrivet. Vitt är ju snyggt, så är det bara! Även om jag älskar tapeter och gärna pastellfärger här och där. ;)

Kram
/Helena

MonaA sa...

Jättebra skrivet, jag håller helt med dig! Nu måste jag ut och köpa tidningen!
Ha det bra!
Mona

Myownhome sa...

Hihi, men det är ju alltid skoj att få föra fram sin åsikt... :) Jag tycker som du, att det inte alls är för mycket vita hem i inredningstidningarna. :)

ha det fint
/Johanna