lördag 22 augusti 2009

BRÖLLOPSPRESENTERNA

Ett & med deras namn och bröllopsdatum från Många Rum.




Skylten "Alltid vid din sida" från Marits Vita Skrin.


Vilka olika inlägg det blev om de olika sidorna i livet. Igår handlade det om döden och idag om livet och bröllop, från djup olycka till underbar lycka. Dessa sidor möter vi på vår väg i livet och vi får alla olika mycket av dem.


Här ovan ser ni bröllopspresenterna som vi gav till min syster och hennes man på deras stora dag. Det är specialbeställda och personliga saker från nätet, ni hittar länkarna under bilderna. Idag regnar det, men det lovas sol till eftermiddagen. Vi funderar på att åka ut till stugan senare idag och få lite minisemester och en dos av sjön.

18 kommentarer:

  1. Ja ibland känner man för att skiva om lycka och en annan dag om döden.
    Det är precis så det är; att vi möter dessa sidor på vår väg i livet.

    Vilka underbara bröllopspresenter. Sådana skulle jag med vilja ha när jag gifter mig :) ha en fin dag! Kramar från Emilia

    SvaraRadera
  2. Säger som Emilia, skulle också vilja ha de där presenterna när jag gifter mig!:)

    Visst är det så, glädje och sorg går sida vid sida genom livet och man får olika mycket av båda. Gäller att ta vara på livet och leva här och nu.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj nu har jag missat en massa underbara inlägg sen jag kikade in här senast!!! Jag älskar när man suddar ut gränserna mellan inne och ute, så jag tycker att lyktstolpen blev klockren i hallen!!! Och jag tror absolut att det är något vi kommer att se mer och mer av i svenska hem. Å vilka underbara bilder från din systers bröllop, nu blir jag om möjligt ännu mer sugen på att boka in datum för vårt bröllop =)

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Vackra o minnesvärda bröllopsgåvor!!:)

    Rick tårar i ögonen när jag läste inlägget nedan...inga små batn ska behöva förlora sin mor:(

    Trevlig lördags kväll!!
    Kramis Millis ♥

    SvaraRadera
  5. Härligt med bröllop.

    Livet är ju så, glädje o sorg..

    Ja det är ju via bloggandet jag fick jobbet! Känns såå kul, är så tacksam :)
    Det började med att jag var där o fick fota lite till bloggen.
    Sen frågade jag lite lätt om jag kanske kunde hjälpa till o städa eller packa upp varor nångång kanske, om hon behövde 2 extra händer.
    Sen ringde hon o frågade om jag ville jobba lite extra. Nu har det blivit så att jag tom tackat nej till vissa tider .. :)
    Får se efter jul hur jag gör. Men jag är så bra att ta¨på mig mkt o sen kanske jag inte får ihop tillvaron. Så ett steg i taget !


    Stoor kram Jeanette

    SvaraRadera
  6. Har handlat lite hos mÅnga rum, gillar & tecknet. Har varit lite sugen på det, men men,
    Superfina presenter till de nygifta
    kram Malin

    SvaraRadera
  7. Livet består av alla bitar...
    SÅ fina bröllopsgåvor!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Livet är allt bra orättvist! Vid tragiska händelser är det som en klocka väcker en och man blir så tacksam över hur bra man har det.

    Så fina presenter de lyckliga fick!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  9. Vilka fina presenter ni gav till syster! :) &:et är helt underbart och ett fint minne för livet! De var så fina på bröllopsdagen! Länge sedan jag träffade AC nu. Sorgligt med inlägget nedan.. Livet och döden går hand i hand.

    Ha en skön söndag - kram E

    SvaraRadera
  10. Personliga och vackra presenter, kan man få sådana även om man inte ska gifta sig? ;-) Hoppas att ni fick en fin tur till stugan, just nu ska man verkligen passa på att tanka allt vad man kan av sommaren så att man tar sig igenom mörkare tider...

    SvaraRadera
  11. Ja livet har sina kontraster, så är det... Vad fina bröllopspresenter, skyltarna från Marit är ju så underbara!! Tänk om man fick gifta om sig en gång till (med samma man:-)). Kram Sofia

    SvaraRadera
  12. Åh din syster måste ha blivit hjärtans glad för så vackra och personliga presenter!! Blir ledsen också när jag läser ditt inlägg nedan... Att det kan vara så orättvist... Skickar extra varma kramar till er och era vänner./Anette

    SvaraRadera
  13. Så fina presenter att ge bort, jag hade verkligen uppskattat att få så speciella och genomtänkta presenter om jag skulle skrida till altaren nån gång :)

    Ha en skön söndagkväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  14. & - Vilken underbar present! Sagolikt fin verkligen!

    Kram Jes ♥

    SvaraRadera
  15. Vilka vackra bröllopsgåvor. Annorlunda o kul!
    Kram
    Kicki

    SvaraRadera
  16. Underbart fina presenter, känns som jag nu vet exakt vad jag ska köpa till en av mina närmsta vänner när de gifter sig. Nästan ett år kvar men det är alltid bra att samla på sig idéer långt innan.

    Psst! Har bytt bloggadress, tidigare smultronochnyckelpigor..

    Kram Annica

    SvaraRadera
  17. Hoppas dom blev glada för &-tecknet! Härlig bild du tagit på det!

    Skänker en tanke till familjen i förra inlägget, så tragiskt!

    Allt gott!
    /Lotta från Många Rum

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍