torsdag 3 september 2009

STYLING

Min nya tunika med huva i Vintagestil.


TACK... alla goa för era otroligt fina kommentarer! Oj, vad glad jag blir! Lite röd om kinderna också... = )... efter allt fint ni skriver. Vad kul det var att läsa hur ni använder era bloggar, många använder sin blogg som jag och en del som en slags dagbok, vi har alla våra egna mål och syften med bloggarna, härligt.


Tunika från Lindex.

Halsband från Sisters.

Jag känner att jag har hamnat rätt här inne bland inredningsbloggarna, här kan jag utvecklas. Under min tid som utbränd har bloggen hjälpt mig att hitta mig själv. Jag upplever bloggandet som en positiv och snäll värld! Här utvecklas jag både som människa och i mitt inredande. Att styla och fota är underbart roligt, jag är helt fast! Jag har gått kurser i inredning och homestyling och önskar att jag på något sätt ska kunna göra något utav detta. Jag ska sätta upp mål för vad jag vill och sen försöka nå dem. Det gäller bara att tro på sig själv och våga. Jag brinner verkligen för mitt stora intresse!

24 kommentarer:

  1. Bloggen ser jag bara som något positivt. Så många trevlig människor man lär känna via bloggen. Tycker alla är så positivia och glada. Tack för en trevlig och inspirerande blogg, kramkram :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas verkligen att du utvecklar ditt inredningsintresse! Du är jätteduktig! Må så gott! Kram från Maria

    SvaraRadera
  3. Skriv gärna på du med och skicka sen vidare till alla du känner.

    Man vet aldrig när eller om man blir långtidsjuk


    Namninsamling för humanare sjuksskrivningsregler.

    Kommer länk här:



    http://www.namnlista.se/234/

    SvaraRadera
  4. Visst mår man bra om man får pyssla med sitt stora intresse. En variant är om man kan jobba 50% som lärare och 50% inom inredning. Det skulle jag vilja göra om ett par år. Nu får jag pyssla lite med det man orkar när man kommer hem. Fast man är trött så mår man bättre om man får jobba med alla sina idéer. Jag behöver i alla fall få utlopp för min kreativitet även hemma. I morgon ska jag göra en mysig bilduppgift med mina tvåor. Kan visa när den bli klar.
    Tunikan var jättefin, du kommer bli såå fin i den.
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  5. Blir alltid glad av att gå in och kika här, så fina bilder och kloka ord :)

    Så roligt att läsa vad mycket bloggen ger dig, min blogg ger mig också så otroligt mycket och har inte en endaste gång ångrat att jag för snart ett år sedan vågade börja skriva...

    Reklamen som jag har på min sida hittar du på www.zanox.se

    Ha det gott

    Många kramar Bella

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Det måste vara så skönt för dig att få utlopp för mycket av din kreativitet på bloggen. Du måste ju bara satsa vidare på något där fler kan få glädje av all din kunskap och all din känsla för inredning, du är ju så duktig!

    Ha det gott!
    Kramar
    Helena

    SvaraRadera
  7. Det där med att sätta upp mål lät som en mycket god idé. Själv vill jag oftast alltför mycket och då blir det oftast inget...pga ekonomi och tid. Men om man sätter upp mindre mål och når fram känner man ju sig mycket nöjdare. Lycka till med dina mål Kram Ulrika

    SvaraRadera
  8. Hej! Ja, du vet ju att jag precis som många andra har haft funderingar kring bloggen och ditt förra inlägg var SÅ bra!!!! Mitt i prick vad jag känner, men det är så svårt ibland att förklara för andra..men du gjorde det så vackert & tydligt!!!Jag länkade precis till ditt inlägg, hoppas det är ok? Säg till annars :0)

    kram kram åsa

    SvaraRadera
  9. Åååååå, ja jag håller helt å hållet med.... Min hobby är mitt liv..... jag lever och brinner för allt som har med det fantasifulla tänkandet, kreativitet, färg form och allllllt..... Hur går det med din lilla bod??? Åååååå, du, jag önskar att jag kunde berätta allt jag håller på med,,,,, en stor Rolig fantastisk grej och i början av nya året en annan =) =) Mitt liv leker, å jag skrattar av lycka!!!!! (inte de, som jag mailade om förrut) =) =) =)

    Ååååå, men duuu, snart kan jag säga vad det är,,, kanske nästa vecka =)


    Stor kraaaaaaaaaaaaaam j

    SvaraRadera
  10. Hej!

    Så härligt att höra när någon brinner för något och vill mycket. Ta det svåra klivet att tro på sig själv, göra det man verkligen vill och ta steget.., hoppa över skyddsmuren och våga.
    Vill man verkligen något så brukar det övervinna.

    Ha en underbar kväll, Anneli...SussiLi...

    SvaraRadera
  11. Hej Lise-Lott!
    Härligt att bloggen och bloggandet ger dig så mycket! Du är jätteduktig på det här med inredning, styling o fotografering o ger oss andra så mycket inspiration o glädje!

    Tunikan du visar är jättesöt förresten:)

    Kraamis Jenny

    SvaraRadera
  12. Vad fint du lägger upp dina bilder. Känns så bra att få titta runt på alla dina fina bilder. Jag själv har upptäckt alla goa människor som bloggar och hur inspirerande det är att få läsa hur andra inreder och ger ideér som jag själv kan ta till mig. Min egen blogg är mycket anspråkslös, men jag försöker så gott jag kan och hinner. Ha nu en skön helg!
    Kram! Märta

    SvaraRadera
  13. Härligt!!!! Klart du ska formulera dina mål, du är superduktig!!!
    Kram

    SvaraRadera
  14. Ditt förra inlägg var o är så vackert beskrivet!! Du är jätteduktig på att förmedla det du vill beskriva...det är helt underbart att se!
    Bloggen för mig att kunna förmedla känslor och beskriva hur min värld är här i Skåne... Tyvärr har bloggen tagit lite stryk i sommaren av en stor anöedning mne nu ska den få komma igång igen!! :o) Ska bli så roligt tycker ja...

    Tack för en inspirationfull blogg!
    Ha en trevlig helg!
    Kjamis Cattis

    SvaraRadera
  15. Jag brinner ju också för det här, har sån abstinens så jag håller på att döööö, speciellt när jag kikar in i din fiiina och underbara blogg! Ha en fin fredag vännen, snart tillbaka;-) Kramis!!

    SvaraRadera
  16. Vilken fin tunika och halsbandet lika så:)
    Jag brinner oxå för inreding och jag har en dröm....
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  17. Vilken jättefin blogg du har och vilka fantastiska bilder du tar! Det märks verkligen att du är jättebegåvad, när det gäller bilder, styling etc...!!!
    Lycka till med allt!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  18. Hallå i höstrusket!!
    ja du..bloggen kan ge såå otroligt mycket!! Man blir såå positit peppad!
    Fina bilder du visar idag1


    Trevlig Helg!!
    ~~Höstkramar ♥ Mamma Millan~~

    SvaraRadera
  19. Superfina bilder........
    Har precis börjat att blogga och har väl inte kommit igång riktigt. Har även en hundsida som är mycket välbesökt och just nu undrar jag hur det var från början, hur hittade alla dit.
    Hur som helst du är välkommen på ett besök på min relativt obesökta sida.

    SvaraRadera
  20. Vilken söt tunika!

    Ja jag tycker verkligen att du ska satsa på ditt stora intresse, du har ju verkligen talang! :)

    Kram
    /Helena

    SvaraRadera
  21. Och det är så roligt att få ta del av allt det fina du bjuder på.
    Du kommer med all säkerhet att nå dina mål !
    Jättesnygg tunika/styling också

    Kram från Ulrika...peppad för morgondagen :-)

    SvaraRadera
  22. Du har en jättefin blogg och det är så roligt att följa dig! jag älskar att blogga, just nu har jag en lite downperiod för nya jobbet tar den mesta av min tid. Men annars är det så roligt att få inspiration och förhoppningsvis också kunna ge inspiration! Fin tunika du hittat! Ha en trevlig helg - kram E

    SvaraRadera
  23. Fin tunika du köpt!
    Tycker ditt föregående inlägg är toppenbra skrivet.
    Måste också säga att du är väldigt duktig på att fota.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍