onsdag 18 november 2009

JULENS FÄRG No. 4
VIT





Idag kommer den vita julstylingen. Den har jag haft ett par år, med gråa inslag, och trivts bra med. Jag hade tänkt att det här skulle vara den sista julstylingen, men jag fått önskemål från ett par av er som kikar in här om en brun julstyling. Det lät jättekul, så jag tänkte jag skulle försöka ge mig in på att julstyla i brunt, hi,hi...får se om jag lyckas, då kommer det i nästa inlägg = ). Måste ut i förrådet och rota fram mina bruna saker, kul att kunna ta fram de igen.

27 kommentarer:

  1. Hej!
    Efter att ha sett alla dina julstylingar tycker jag den med rött var finast. Jag är inte heller jätteförtjust i massa rött, men det var ju bara inslag av rött i kombination av det vita. Jättefint. Mailegkaninerna gör ju sitt till också, då de är underbara!

    SvaraRadera
  2. Hej Emmschen!

    Kul att du gillade den röda stilen. Imorgon kommer brun = ).

    Kram L-L

    SvaraRadera
  3. Du är ju bara sanslöst duktig på det här! Klart du ska ägna dig åt att vara stylist och fotograf!

    När du visade röda julen tyckte jag den var finast. Men sen kom den grå - supersnygg! Och så nästa... Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest. Du gör det svårt! Ser verkligen fram emot att se den bruna julen, jag som gillar brunt.

    Ha en riktigt skön dag!

    Stor kram!

    Pernilla

    SvaraRadera
  4. Hej! Alla julstylingar är fina på sitt sätt, åh så svårt att välja! Jag kan inte, en brun julstyling låter spännande, jag är inne i en brun beige och svart period, jordnära färger så den ser jag fram emot! Ha det så bra kram Vivi soltorp

    SvaraRadera
  5. Jag är personligen rädd för färger men kan sträcka mej till lite röda detaljer.....vitt blev för vitt här tycker jag, man ser liksom inte den vita julen med vit bakrund....kanske med en dov grå nyans bakom på väggen....då röstar jag vitt....men håller nog mest på gråa julen ändå....snurrigt värre....kluven...hihi

    SvaraRadera
  6. Hej Lise-Lott!
    Åh vad snyggt, både stylingen o fotona, vad proffsig du är:)

    Ser fram emot mer bilder som går i brunt!

    Ha en härlig dag!

    kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Ska bli kul att få se en brun styling!
    Rolig idé det här med olika färger!

    SvaraRadera
  8. Hmmm ja - absolut inte lätt att välja bland alla dina vackra alternativ...
    Ska bli spännande att se det bruna också.

    Kram till dig!

    Och tack för färgtips hos mig :) Jag måste tänka mycket färg till en del av mina uppdrag. Men orkar sällan ha så mycket runt mig hemma.

    SvaraRadera
  9. Ja du, alla bilder i de olika färgnyanserna är fina. Blir svårt för dig att välja i år skulle jag tro ;) Blir spännande att se inslagen med brunt! Vad skönt att det kändes bra att vara i huset och att du kände dig lugn. Förstår din känsla och tycker du gjorde det toppenbra! Kramar Vickan!

    SvaraRadera
  10. Aiai, you make it difficult to chose. Is all looks so pretty. I can see from your pictures that you love to do this ;-) Hugs, Karin

    SvaraRadera
  11. Vackert, krispigt i vitt!! Jag gillar verkligen det vita, känns så rent!! Som ett snölandskap! Jag är så trött på detta gråa trista väder...
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  12. Hej vännen! Ja, jag tycker du får till alla 'stylingar' superfiiint, men vitt är ju vitt, ljuvligt:-)!! Ser fram emot brunt nu då... Ha en finfin dag, kram Sofia

    SvaraRadera
  13. Jättesnygga julstylingar du visar!
    Det är så jättevackert med det vita som grund! Ska bli spännande med det bruna sen...!
    Lisa

    SvaraRadera
  14. Oi så lekkert:=) elsker hvit

    SvaraRadera
  15. Men du är såå duktig. Kul
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  16. Men du är såå duktig. Kul
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  17. Åå vad du stylar vackert!!!! Jättfint med vitt med..svårt val...för allt du gör blir ju såå himla fint!!! Tror int färgen har betydelse..utan hur man arrangerar o stylar sakerna!! O det gör du kanon;))
    Spänande att se brunt..ser pepparkakor framför mig;))

    kramis goding:))

    SvaraRadera
  18. Grattis till ditt beslut att starta eget!! Det kommer att gå kanon du är ju redan en stylist ut i fingerspetsarna och en superbra fotograf!! Önskar dig lycka till!!

    Så roligt att få se lite olika julalternativ, här kommer julen att bli vit, vit och lite röd!!
    kram Johanna

    SvaraRadera
  19. Jag har avvaktat med att ge en bedömning tills jag sett flera av de olika julstylingar :-) Jag gillar nog mest den med rött, man behöver ju inte dra på med allt i rött (som mina grannar mitt emot som har tre lampor i rött i sitt sovrum, förstår inte hur man kan vistas i det knallröda ljuset där!) Men det är så fint med en lite släng av rött mot allt det vita.

    SvaraRadera
  20. Vad vackert med vitt, lite grått till är inte så dumt heller. Vad kul att se i brunt. Vi har bruna soffor i vardagsrummet, då kan jag få lite tips:-)
    Lycka till med ditt fotande och nystartande företag!!!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  21. Åh den e min favvo, det e så vackert med vitt så ja döööör.

    Blir det vitt hos dej i år eller?

    Kramar

    SvaraRadera
  22. Det var säkert jättekul att styla bilderna i den här "serien"!
    Kul att få följa den också!
    Jag gillar egentligen dom allihopa, men vill gärna se med bruna inslag med!

    Kram!

    SvaraRadera
  23. Du är för go du vännen...Dom snögubbarna känner ja gigen, ligger på min vind sååå fina. Det ser bra ut gillar det vita men som sagt jag vill nog ha lite rött också.
    Maila när du har tid...
    Kramis A

    SvaraRadera
  24. Stylingarna är fina allihop! Förstår att det är svårt att välja. Gillar de grå tomtarna skarpt och kaninerna är bara sååå söta.
    Här blir det mest vitt, grått, svart och lila.

    Må väl!
    Anna

    SvaraRadera
  25. Alla dina stylingar är superfina men den jag gillar bäst är helt klart denna, med vitt. Så himla vackert och krispigt:)

    Ha en underbar dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍