lördag 23 januari 2010

SOFFMYS

Idag visar jag soffan i sin helhet. Det har varit mycket soffinlägg den här veckan = )! Hi,hi...märks det att jag har varit trött och längtat efter att mysa i soffan = ).....!?! Den här veckan var det underbart när helgen äntligen kom!!! Nu njuter jag som bara den, och jag skulle vilja stanna tiden ett tag.

Att jobba 75% som lärare är tufft när inte alla krafter är tillbaks, sviterna efter utbrändheten kan sitta i upp till ett år till. Jag njuter av många stunder då jag känner att jag är mitt gamla jag igen, och det är SÅ skönt! Jag tar det lite lugnt med att starta upp mitt egna, jag ska komma in i lärarjobbet först, men sen så....= )! Då hoppas jag kunna jobba mindre som lärare och ha mitt egna brevid, det är min dröm!!! Hi,hi...ni tror väl jag är tokig som är utbränd och tänker starta eget, men jag tror att det kommer ge mig ett bra komplement till lärarjobbet, något där jag får pyssla själv och vara kreativ, där jag fyller på mig själv med ny energi. Jag tror på idén och vill prova = )...och tokig...ja, det är jag nog lite grann = ), men livet vore bra trist annars = )!!!

Här blir det soffmys ikväll = ), ha det bra!

38 kommentarer:

  1. Har samma soffa, puff och fårfäll ;) Soffan är så skön! Vi har två stående mittemot varandra så att man kan ligga ner i varsin soffa och titta på TV. Soffpotatisar, eller hur ;)

    Jobbar också 75% och det är precis vad jag mäktar med. Jag brukar säga att jag jobbar lika mycket som en heltid på mina 75%, för allt som ska göras på en heltid måste ju jag också göra som klasslärare. Dilemma det där. Jag är iallfall glad att jag har mitt lilla pyssel brevid mitt arbete. Har haft lite planer på eget företag...men inte just nu.

    Ha det gott i soffan.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Jobbar också 75% och det räcker tillräckligt. Jag jobbar ju inte inom skolan, men inom förskolan och med de minsta barnen. Super kul, men också jobbigt!:)
    Klart att du ska drömma och tro på att du kan fixa ett eget företag! Kanske att det kan göra att du klarar av lärarjobbet bättre. Man behöver ju fylla på energi någonstans!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så fiint vardagsrum ni har!!:-)

    Ja inte är du tokig inte, inte i mina ögon sett iaf, du kommer göra det du brinner för och är så bäääst på, det kommer du klara galant, men ta hand om dig på vägen oxå *ler*.

    Vi får peppa varann med att vara lite bättre förhandlare i framtiden, right? Hihi. Så underbart med likasinnade bloggvänner som pratar 'samma språk'....

    Största kramen till dig!

    SvaraRadera
  4. Hej vännen klart du ska drömma och ha mål för ditt företag! Ha det så skönt i soffan, skönt att samla krafter! Kramar från Maria

    SvaraRadera
  5. Kul att du är så positiv o vet vad du vill. Jag har i 2,5 år jobbad deltid o ibland heltid parallellt med företagandet. Det är tufft, mkt tufft vill jag lova. Tror det är bäst att säga upp sig o satsa 100% på företaget om ekonomin tillåter. Skriver det för jag har verkligen den erfarenheten. Önskar dig all lycka hur du än gör o det kommer gå bra.

    SvaraRadera
  6. Här blir det också soffmys när alla är hemma igen från matcher o tjejmiddag. Snygg soffa och puff, här har vi ungefär lika... Kul att du tittat in till mig. Ha en skön myskväll och ta hand om dig!(och familjen) Kram Lotta

    SvaraRadera
  7. Härlig bild! Där skulle man gärna vara.
    Hoppas att det fixar sig med jobb och att starta eget. Tro på dig själv, det kommer du långt med! :)

    SvaraRadera
  8. Ja tycker inte du är tokig alls! Jag tror vissa av oss kommer till en gräns i vårt yrke då vi känner att vi behöver något mer eller något annat.... Själv kompletterar jag min förskollärartjänst med viss tid fackligt arbete, det är visserligen inom området men på ett litet annat sätt. Ang det du skrev om Scranton så är det som så att min svägerska och hennes man jobbar just inom det företaget, ja han jobbar och hon är "föräldraledig" under tiden. Mys du vidare i soffan, kram!

    SvaraRadera
  9. Jag älskar allt i ditt hem, det finns nog inget jag inte önskar att jag hade hemma hos mig... Kuddarna från Skarp är fantastiskt fina. Det är så härligt med ordspråk och verser lite överallt i hemmet.

    Kram Annica

    SvaraRadera
  10. Hej hej!
    Det är klart att du ska starta eget, det är där du hämtar kraft till ditt ordinarie liv och arbete.
    Jobbar så själv - tills vidare, så får man se vad som händer.
    Kram på dig! Marie..

    SvaraRadera
  11. Ja men jag förstår precis det är inte alltid tacksamt att vara lärare idag. Inga pengar inga resurser men mycket jobb antar jag. Det vore väl en dröm att jobba med lite av varje och speciellt då man får göra det man brinner mest för.
    Vad fint det är i din soffa, ser mycket inbjudande ut.
    Ha en fin lördag
    Kram Lena

    SvaraRadera
  12. Great couch, black and white, always beautifull.
    Have a nice weekend!
    Karin

    SvaraRadera
  13. Det är jättevacker hörna, såå fint med kuddarna!

    Det är ju då när man hittat den där väggen som man bör tänka om och är det att öppna eget som lockar så ska man göra det! Funkar det inte, blir det för mycket är man van vid varningssignalerna så får man lägga om kursen helt enkelt.

    Det ska bli spännande att följa dig.

    kram Mia

    SvaraRadera
  14. Du är så go och stark vännen, ja du vet att jag håller på dig. Psst vasen är Ikea, 79 kr. Snyggt snyggt med soffan går fortf och är avis på kuddarna. Har mailat.....

    Kram till dig kära kära bloggvän/ Anne

    SvaraRadera
  15. Vad snyggt ni har det i vardagsrummet. Vi har också den soffan (fast hörnsoffa), sittpuffen och fårskinnet, verkar vara fler som har samma som oss här i bloggvärlden :-).

    Slalombacken jag ser från vårt kontor är Gårdtjärnsberget i Edsbyn.

    Kram Ulrica

    SvaraRadera
  16. Så koselig stue du har! Sofaen er kjempefin - fint bilde! :)

    Klem

    SvaraRadera
  17. Jaaaa... lyssna på dig själv! Du känner dig och din kropp bäst!
    Så fint du har det, förstår att du vill ligga kvar där! Väldigt snyggt med de svarta kuddarna till det vita!
    KRAM

    SvaraRadera
  18. Hej goaste Lise-Lott!
    Tack för dina fina ord inne hos mig, de värmer!

    Vad fint du har det där i din soffhörna o kabelvindan är så cool som bord:)

    Jag tror det kommer gå jättebra för dig med både lärarjobbet och ditt egna företag vid sidan om sen, man måste ju prova som du säger:)

    Ha en fortsatt trevlig helg,

    Stor kraam Jenny

    SvaraRadera
  19. Kära Lise lotte visst må¨ste man få vara lite tokig i bland.
    Jag tycker du tänker helt rätt.
    Tror att det är viktigt att ta hand om själen och att få göra något man verkligen brinner för är väl bästa sättet.
    Att jag gillar soffan förstår du säkert.
    Är sååå nöjd med min.
    Ta nu hand om dig.
    Stor Kram Lina

    SvaraRadera
  20. Jag tror det blir jättebra för dig att ha något "eget" att pyssla med i din egen takt bredvid lärarjobbet! Nåt som är raka motsatsen och som du tycker är jätteroligt och som du är duktig på!

    Lycka till!

    Kram, Annica.

    SvaraRadera
  21. Vilken underbar bild på soffan och vackra golv du har!

    SvaraRadera
  22. Bra att du tror på dig själv! Har man bara viljan så går det mesta att fixa...Ha det gott

    SvaraRadera
  23. Tack söta du för dom orden!:-) Ja, jag ska öva förhandlingsteknik hela dan nu hade jag tänkt, fniss...

    Mathias är lite smått trött på mig tror jag, men han biter ihop, haha...

    Kramisar!!

    SvaraRadera
  24. Det ser skönt ut att få njuta i den soffan. Jag hoppas att det blev som du tänkt dig.

    Du beshöver nog något nytt för att hitta inspiration och ditt eget lunk i vardagen. Aldrig roligt med utbrändhet och jag hoppas att du har en omgivning som förstår dig.

    Bilden hade jag inte tagit själv utan den var från hennes visning men hennes badrum ser ut på detta sätt och jag tycker att det är fint så därför lånade jag bilden istället för att lita till mig själv :)

    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  25. Hej!!
    Klart du ska starta eget, göra det du mår bra av!! Tror att det hjälper dig att få jobba med något som du drömmer om;o)
    Trevlig söndag!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  26. det ser SÅ fint ut...kuddarna är galet fina, vill ha ;))
    vi har soffan i tvåsits i allrummet och jag bara älskar vita tygsoffor....(hur går det ihop när jag valde en mörk färg i vardagsrummet....hmmm?)

    här snurrar möblerna några varv idag ;) igen.....

    ha en skön söndag!

    kram
    anna-malin

    SvaraRadera
  27. Tycker inte du är tokig någonstans..
    Det var efter min sjukskrivning jag bestämde mig för att stara eget och visst har jag upp och ner dagar absolut men på det storahela var det länge sedan jag mådde så här bra!! Jag tror på dig...
    En mysig Söndag!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  28. Hej LL
    Självklart ska du prova. Jag beundrar dig som vågar starta eget.
    Önskar dig ett stort LYCKA TILL.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  29. Hej!
    Härligt att få vara soffpotatis ibland.
    Jobbar med 75% och tycker det är nästan lagom.. hade gärna jobbat lite mindre..men pengar är bra att ha..
    Satsa på din dröm. Du har bara ett liv..Vad vi vet..hihi..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  30. Du har fått en award av mig då du är en av mina favoritbloggerskor. Du är en inspirerande källa både vad gäller inredning och livskvalite. Kram

    SvaraRadera
  31. Ditt soffhörn ser ypperligt charmant ut! Låter bra att du försöker ta det här med jobbet i lugn takt. Att starta eget, även om det är något man brinner för, kräver ju också energi! SJälv har jag fått så himla roligt på jobbet eftersom att jag fått en ny kollega som jag kommer väldigt bra överens med. Blir som extrakul att gå till jobbet då :-)

    SvaraRadera
  32. Hoppas att du har haft en mysig helg,,, och att veckan blir toppen =)=)

    Kram josse

    SvaraRadera
  33. Attans matta från Ikea hihi....Jag mailar imorgon, men läst.

    Kramis A

    SvaraRadera
  34. När du är redo, så kommer du att göra något eget. Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv, jag är sååå glad!
    Åker till butiken med ett leende, går in, tänder upp lamporna, sätter igång radion, dammsugar, och skrattaröver hur lycklig jag är, tänder doftljus lite överallt, gör mig en smörgås, sätter igång datan och kollar så att allt ser bra ut på hyllorna!
    - Ut med skylten och sen kommer alla goa kunder!
    Mmmmm, så lugnt å skönt å fridfullt! JAG MÅR SÅ BRA.....

    Jag håller på dig, kraaaaam j

    SvaraRadera
  35. Starta eget är nog det bästa jag har gjort. Har aldrig känt mig så fri, kreativ och nöjd med mitt liv som nu. Kanske inte lika mycket pengar men jag är nöjd ändå. Så jag tycker att du gör rätt i att starta eget. Lycka till!
    Mia

    SvaraRadera
  36. Kjempe-koselig sofakrok du har!!! Og så stilig bord?!

    Ha en fortsatt fin søndagskveld!! Håper du myser i sofaen?! *smiler*

    Klem
    Anette:)

    SvaraRadera
  37. Skrev precis ett inlägg på bloggen om att jag vill ha mer färg..men så ser jag den här bilden igen och njae..kanske inte ändå. Vitt är fint! Velig man är! :P

    Hoppas du haft en skön helg! Kram

    SvaraRadera
  38. Hej!

    Så fina bilder! Och så fina kuddarna med texten var!

    Ja, det tar tid att komma tillbaka men ge det tid, stressa inte!

    Kram o ha en fin vecka!

    Susanne

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍