fredag 30 juli 2010

IN MY HOUSE & JOSEFIN

En av de första bloggar jag hittade till var In My House. Den drivs av den sprudlande tjejen Josefin. Hon är jätteduktig på inredning och har ett superfint hem. Hon har idag en inredningsbutik i Ronneby.

Jag och Josefin har haft kontakt via blogg och mail och jag har fått följa hennes planer när hon skulle starta butiken från tanke till verklighet. Vi bor långt ifrån varandra, men jag har haft en dröm om att någon gång besöka henne i butiken. I onsdags var det dags att uppfylla min lilla dröm...

Att stå utanför butiken var väldigt pirrigt, tänk att få möjlighet att träffa denna sprudlande bloggerska på riktigt! Det var jättespännande att kliva in genom dörren, hon visste ju ingenting...

...och den första jag såg var Josefin som stog bakom disken... Jag sa "Heeeej, jag känner dig"... och hon kände igen mig = ). Josefin var lika sprudlande glad och go i verkligheten som på bloggen!

Jag hade turen att sambon Eas och hunden Snuffe också var i butiken så jag fick träffa dem. Det kändes så kul att få prata med Josefin på riktigt, hon är så lättsam. Vi har ju haft kontakt ett tag och det märktes, vi känner varandra genom blogg och mail.

Det var superkul att få strosa runt i hennes jättefina butik och få prata med henne på riktigt, det fanns så mycket att prata om. Butiken är som en inredningstidning, stilren och superfin med många fina detaljer.

Hon har jättefina barnsaker, och hennes egendesignade sniglar och elefanter är så söta. Vad jag fick med mig hem ska jag visa en annan dag.
Jag är SÅ glad att vi tog vägen förbi Ronneby så jag fick möjligheten att träffa Josefin på riktigt.

TUSEN TACK Josefin!!!

13 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att få ses på riktigt, visst är det konstig känsla man känner varandra men ändå inte liksom! Åh vilken underbar butik, om jag är i närheten någon gång måste jag åka dit! Så fint och huset ser fint ut också, var det i en villa eller är det äldre hyreshus? Ser underbart ut ialla fall! kram och fina bilder har du som vanligt! Kram från Vivi Soltorp

    SvaraRadera
  2. Oj så kul!! Javisst är det pirrigt när man ska träffa en annan bloggare för första gången! Nån man känner fast ändå inte helt och hållet, men man har så mycket gemensamt.
    Förstår att ni hade kul!

    SvaraRadera
  3. Åhh vad mysigt!:-) Ja tänk vad allt detta bloggande har lett till och vilka mysiga människor man har fått möta både i cyber och irl!! Josefin verkar vara supergo, precis som du!!:-)

    Kraam Sofia

    SvaraRadera
  4. så koselig!! kunne godt tenkt meg en tur i den butikken der ja!!

    gleder meg til å se hva du har kjøpt!

    klem beate

    SvaraRadera
  5. Tänk vad roligt det är med alla vänner och kontakter man får genom bloggandet!

    Jag gillar också hennes blogg och butiken ser ju helt underbar ut. Kul att du visar så många bilder därifrån!

    Ha en skön fredag!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  6. Hennes blogg är en av de första jag började följa också. Hon verkar så himla go och jag har beställt kläder från hennes butik. Skulle gärna vilja komma till den i verkligheten också.
    Kram

    SvaraRadera
  7. vad kul att få träffas irl och känna att man tycker om varandra och faktiskt känner varandra litegranna ...häftigt! kramis semlan

    SvaraRadera
  8. Vilken superfin butik hon har! Verkligen härlig! Ha en bra dag! Mvh Pia

    SvaraRadera
  9. ÅÅåååååå, heeeeeej min sötnos,,,, tack för att ni körde inom, såååååååå kuuuuuuul. De trodde ja inte att vi skulle träffas!!!!!

    Tack,,,, du ä såååååå GÒOOOOOO....

    Sitter nu med morgon kaffet, långlördag som gäller, barnensdag på torget och ikväll ska vi på maskerad 30-års fest!!!! fniss.... Kolla sen vem jag är =)=)


    kraaaaaaaaaaaaaaam j

    SvaraRadera
  10. Hej,
    Så mysigt och trevligt och pirrigt och spännande i en salig blandning när man ska gå från medierna till real life.
    Ha en skön helg!
    Kram J

    SvaraRadera
  11. Vad roligt att du förverkligade det du tänkt och att ni träffades "på riktigt". Butiken ser superfin ut! Måste kika in på hennes blogg också, känner igen dom på bilden i senaste Allt i hemmet där deras fina kök var med.

    Ha det bra!

    /Carina

    SvaraRadera
  12. Vad fantastisk roligt att få träffas :). Alltid kul att träffa människor med samma galna intresse för inredning, känner själv att jag tjatar på ibland för att upptäcka att den andre inte alls är speciellt intresserad ;). Vad kul att se dessa fina bilder :)) Hoppas du har en fantastisk semester. KRAM Madeleine

    SvaraRadera
  13. Butiken är kanonfin, hon har så bra smak.Jättekul att se :-)
    Så mysigt att få träffas på riktigt också.

    Kram från Ulrika

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍