söndag 24 oktober 2010

HÖST










Nu har vi gjort vinter i stugan, det börjar bli kallt och det har blivit lite is på sjön så båten fick dras upp. Det är vemodigt att plocka ihop och stänga igen vårt smultronställe det blir som att ta avsked från sommaren, men vi har haft en underbar sommar och samlat massor av positva minnen.

Hejdå stugan, vi ses snart igen!

7 kommentarer:

  1. Hej,

    vilka mysiga höstbilder du tagit... Visst är det vemodigt när man tar farväl av sommaren, men det är ju det som är charmen med våra växlande årstider.

    Ha en härlig söndagkväll!

    /Carina

    SvaraRadera
  2. Häääärliga bilder:) Ja visst är det tris när man bommar igen men man får försöka ha kvar sina minnen och sbart är det säkert vår igen:)

    Kram M

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga höstbilder du visar! Förstår att det känns lite vemodigt att stänga igen stugan, men ni får leva på minnena nu!:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag känner verkligen hösten i dina bilder. Så mysigt och härligt!

    Hoppas du får en bra vecka.
    Kram J

    SvaraRadera
  5. hei!! for en kjempefin blogg du har. titter innom fra Norge jeg. Kommer på besøk til bloggen din veeldig snart. Her likte jeg meg veldig godt!! ha en fin søndag. KLem, Line

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara inspirationsbilder, såå härliga!

    Stor kramiz aka

    SvaraRadera
  7. Så himla mysigt det ser ut!!
    Kan tänka mig att det känns lite sorligt att ta avsked av ert lilla smultronställe, men det dröjer ju inte så länge tills ni kan öppna upp det igen :-)
    kramar Malin

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍