torsdag 14 oktober 2010

SNART HELG



Torsdag, det är något speciellt med torsdagar, näst sista dagen innan helg. Man ska njuta av alla dagar och det gör jag. Jag kan njuta av en vardagsmorgon när jag äter frukost tillsammans med familjen, när jag åker med barnen i bilen till skolan, när jag kliver in på jobbet och får träffa mina kollegor och mina superhärliga elever och av att få vara tillsammans med dem på dagarna. Jag njuter när jobbardagen är slut och jag får åka hem och vara med mina barn, skrota hemma med dem, äta middag tillsammans och umgås med familjen.

Ja, jag njuter av mina vanliga dagar. Men nog är det härligt med fredagar och helg, en känsla som ligger snäppet högre än vardagskänslan....= )!

10 kommentarer:

  1. Raring....Vad härligt att du njuter tycker jg. Det behöver du:) Jasg hinner inte för tillfället. Idag har jag släpat ner kartonger från vinden. Dunk dunk dunk nerför varje trappsteg. Redan fått träningsvärk i benen, är det inte fantastiskt så säg hihi....Iso ja, får ta och kolla min kamera lite mera noggrant tror jag:) Stora kramen A

    SvaraRadera
  2. Låter härligt, det är alla de där dagarna som är livet!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Visst är det så :) Vardag är härligt, det tycker jag med, även om helgen är snäppet bättre :) Mysigt med fredagar när man har hela helgen framför sig :)

    Vad härliga ord "live your dream"! Det är något jag tror många glömmer i vardagen. Men så är det, man har ju bara ett liv, här på jorden iaf.

    Ha en fin helg!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Håller med dig om varenda ord i detta inlägg!:) Härligt med fredag imorgon!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tok ♥ helg jag !!!!

    K R a M // T i n a

    SvaraRadera
  6. Vardagen är ju livet, eller hur!! Målet är ju att trivas med sitt jobb och situation så att man känner sig tillfreds! Känns som du är på banan igen, jättekul!! Har själv varit sjukskriven i 1,5 år nu och börjar känna en viss tristress :-) Lite oviss inför framtiden. kram på dig
    Malin

    SvaraRadera
  7. Gulligt skrivet! Jag har nog skrivit det förut, att din vita byrå är otroligt fin, men det tål att sägas igen :) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  8. Försöker tänka på att njuta av alla dagar, men ibland är det svårt så svårt.

    Ha en härlig helg nu!

    Lele

    SvaraRadera
  9. Så herlig skrevet, Lise-Lott, og så sant så sant:)
    Det er noe spesielt med fredag, man går liksom inn i en annen modus...

    Håper du får en fin helg,
    god klem fra meg

    SvaraRadera
  10. Visst är det underbart när arbetsveckan närmar sig sitt slut och min favoritdag är helt klart fredagar, det är lite annan mer uppsluppen stämning på jobbet, man kommer hem äter något gott och vet att man har två lediga dagar framför sig :)

    Önskar dig en riktigt trevlig helg och skönt att höra att det fungerar på jobbet

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍