fredag 27 januari 2012

HELG!Äntligen fredag! Helgen är här och den är guld värd när man jobbar heltid. I helgen blir det fotboll, stor cup inomhus har ordnats i stan och det blir en del föräldraengagemang att hugga tag i. Sen måste jag försöka varva ner, bara mysa hemma och hitta lugnet.


Ha en skööön helg!

7 kommentarer:

Emmas hvite borg sa...

Ønsker deg en herlig helg, med mye kos og tid til å slappe av innimellom :) Klem Anette

Grodmamman sa...

Har nästan jobbat heltid den här veckan och det känns nu när det är fredag. Hoppas också att jag ska hinna ta det lugnt och mysa lite i helgen.
Vår helg innebär bandy, handboll, fotboll, kalas för min faster som fyller 60 år och kalas för makens bror. Sedan hade jag tänkt hinna med lite löpning också....
Kram

Limestone by the Sea... sa...

Ja man behöver verkligen lite vila blandat med alla aktiviteter efter en jobbvecka. Skön helg,kram

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Oj, vad det har hänt saker hos dig, det var ett tag sedan jag var här! Nu är jag iallafall tillbaka efter allt strul :-)

Hoppas du får en toppenhelg!
Kram L

Lotta sa...

Hej!
Visst är det härligt när helgen närmar sig!
Läste lite kring vad du skrev om ledarskap,visst är det skönt när man känner att man har ett bra ledarskap, ibland barnen. Jag tycker också att det är en av mina starka sidor.

lotta

Fånga dagen sa...

HAlloj tjejen!
Förstår verkligen att det behövs en ledighet när man jobbar hela veckan, skönt. Själv har jag snart ingen aning om vilken dag det är. Alla dagar är lika när man är hemma ständigt.
Ha en riktigt skön helg nu.
Kram Lena

Jes/Vita villa vila sa...

Önskar dig en finfin helg vännen!

Kram/Jes