måndag 23 januari 2012

NY VECKADå var den underbara helgen förbi! Jag har just gått upp på heltid som lärare och det känns i hela kroppen, hinner knappt ladda om batterierna så är det en ny vecka. I höstas hade jag lediga onsdagar, det var verkligen superbra, då hann kroppen aldrig upp i varv, förhoppningsvis hittar jag en bra rytm i min heltid.


Önskar er alla en bra start på veckan!

6 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Ja det gäller att få balans i tillvaron - inte helt lätt! Men du har en underbar inställning till barn och ditt ledarskap. Önskar att mina barn kunde få dig som lärare!

Ta hand om dig!

Kram Pernilla

Grodmamman sa...

Jag jobbar 75% och jag beundrar er som jobbar heltid. Det gäller verkligen att ha balans i livet och det är inte alltid så lätt. Just nu är jag så trött. Jag orkar med jobbet, men när jag kommer hem är orken slut. Och då börjar ju nästa "arbete". Denna helgen har vi inte gjort mycket här hemma, men ändå är jag lika trött. Så himla tråkigt.
Ta hand om dig!
Kram

Marie sa...

Det är tufft att jobba heltid, speciellt med barn. Sambon jobbar också som pedagog och är ibland helt slut när han kommer hem! Hoppas att du hittar rutin som underlättar!

Cattis sa...

Att hitta en balans är väldigt viktigt när man jobbar heltid o det håller jag helt o hållet med om att det är svårt att hitta... Just nu är min balans inte riktigt i form men inom kort har man förhoppningsvis hittat den igen!

Hoppas du också hittar din balans!
Ha en bra vecka!

Kjamis Cattis

millandante sa...

Och jag läser längre ner att du är precis en sån lärare som man vill ha!! Lycka för eleverna som har dig!
Hoppas du snart är inne i heltidslunken och hittar stunder till ditt fotograferande!!

KRAM

Marina sa...

Hej!
Hoppas att du kommer till rätta med dig själv och inte stressar för mycket.
Jag skulle ju också gärna ha dig som lärare till mina barn! (de har ju bra lärare idag med, men själva tanken!)
Ha det bra!
Kram