onsdag 18 mars 2009

BRUKA DESIGN I KÖKET



I köket finns en del köksartiklar från min favoritbutik BRUKA. Brödburken har jag visat förut, den används varje dag och är jättebra! Den har en snygg, lite ruff design i stål.


På de öppna hyllorna står ett par skålar, som används mycket på helgerna = ).





Fler fina saker på kökshyllan som används mycket, sockerskål och mjölkkanna.



Här en "nyttig variant" av skålarna som vi använder mycket.


BRUKA DESIGN är en riktig favorit! BRUKA butikerna är ett måste de tillfällen jag är i Stockholm. Butikerna är stilrena och snygga precis som deras produkter, där kan jag bara gå och njuta av allt fint och inhämta inspiration.

42 kommentarer:

  1. Photoshop använder jag!Det är ett roligt program när man väl lär sig det!

    Bruka är en favorit här också.... och vi har mycket lika, fast min godisskål är turkos och brödburken vit.... istället för socker har jag salt ...... mm

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Åh så fint du har i köket )och överallt annars!) med alla Bruka saker. Jag fullkomligt älskar deras saker och har oxå mycket därifrån. Tyvärr går det inte att få tag på här Luxemburg där jag bor. Jag längtar tills jag kommer hem till Sverige i sommar och kan besöka någon av butikerna i Stockholm där man kan gå och kika hur länge som helst!
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  3. Men vilka fina föremål! Gillar verkligen din salladsskål!
    Kram Josefine

    SvaraRadera
  4. Jag älskar Bruka, har hur mycket som helst av det. Kan inte få nog.
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  5. Hej Lise-Lott!
    Bruka är en stoor favorit hos mig oxå!!

    Vad fina Bruka grejer du har i ditt kök:)

    Kram och godnatt!

    Jenny

    SvaraRadera
  6. Vilket underbart kök du har....
    skulle vilja riva ner våra kökskåp och sätta upp hyllplan i stället.
    Får man fråga var du köpt era hyllplan?

    Super insiration av dig...

    Kram MAlin

    SvaraRadera
  7. Mmmm, snyggt! Fina dom var med silvertext på! Najs! :)

    Kram Martina

    SvaraRadera
  8. Hmmm de har jätte fina saker!

    Jag har en brödburk hemma med, en liknande. Min är i zink eller aluminium. Halvmånae formad!

    Åååå jag ösnkar att jag kunde ha så mycket vitt som du har! Jag bara älskar det! Mannen stretar emot och tycke om färg här och där!

    Varför är de sånna!`?

    Kramet

    SvaraRadera
  9. Ja visst har Bruka underbara saker!!!
    Synd bara att de är svåra att få tag i här i stan där jag bor.
    Ha en bra dag
    Kram kram

    SvaraRadera
  10. I love Bruka oxå!! De har helt fantastiska saker! Vilka fina bilder du visar, som vanligt!:-) Ha en fin dag, kram Sofia

    SvaraRadera
  11. Godmorgon Godmorgon!!!!

    Solen skiner mycket här oxå.... Vad har hon för några roliga planer på G idag????

    - Kraaaam j

    SvaraRadera
  12. Hej och Godmorgon! Idag så sätter jag mig ner och gör mitt vanliga veckobesök på bloggar som jag besökt tidigare och även på en del nya som man kommit i kontakt med på något sett oftast då via någon länklista. Efter ett tag så försvinner en del namn och kommentarer glöms bort så därför uppskattar jag i allafall när det blir lite uppdatering. Skriver nu en rad på din fina och trevliga blogg.
    Blir själv glad när någon talar om att de varit inne och läst eller bara tittat som hastigast. Personligen så kan jag fastna för små detaljer i en blogg, det behöver inte just vara de som är mest genomarbetade, det kan vara något som skrivs, ofta en tanke eller intressant fundering eller något i en bild som får en att tänka till
    Ha en fin dag önskar Peter Olofsson!
    PS: Min blogg är ju självfallet inte vad den var tänkt att vara från början utan detn är lite som livet själv, en blanding av allt:

    SvaraRadera
  13. Glömde att tacka för att du gillade mina bilder här i sidan,,,, Kul.... Det är så himla kul att fota,,, och jag ser ofta typ allt i bilder *haha* Fast jag har alltid fotat, så som en liten hylla till männsikor!!!! de ä kul de! speciellt nu, när man har bättre nytta av dom!!! haha!

    Kram kram j

    SvaraRadera
  14. Å va jag gillar ditt kök! Va snyggt det var med ett smalt överskåp å öppna hyllar därunder!! Tack för att du påminde mig, har oxå flera av de där skålarna..men de måste ligga i någon ännu ouppackad låda, dags att ta sig en titt!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  15. Gillar oxå Bruka Design, har dock bara en Chipsskål, finns inte så mycket här i stan. Ska dock till Stockholm snart, hmm:)
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  16. Den andra mannen på din fina blogg!
    Lite intressant det där, för ett tag sedan så gjorde jag ett inlägg efter det att en tjej hade undrat var alla männen i bloggvärlden var någonstans, jag visade lite exempel på det inte så poulärt kanske varken ur kvinnlig eller manlig synvinkel. Min fru är ganska svårt handikappad efter en svår graviditetsproblematik för 15 år sedan, så jag har blivit ganska huslig med åren, allt går att träna upp (ler). Så när man hittar en fin och trevlig blogg som din så blir man glad, kan ju tala om att som man får man heller inte ofta så många kommentars svar. Kanske vill tjejerna ha den här världen för sig själva, vad vet jag, hoppas på återhörandei "cyberrymden" i allafall, åter igen ha det bra och ha en fin dag mvh från Peter!

    SvaraRadera
  17. Jag gillar också Bruka Design, de har så mycket fint.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  18. Vilket fint kök du har, vitt, snyggt och stilrent! Jag vill också ha vita luckor, vi (läs jag) funderar på att lacka om våra som nu är vaniljgula. Måste bearbeta mannen först... Gillar också Bruka starkt, måste in där nästa gång jag är i storstan!

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  19. Gillar Bruka design också så jätte mycket! Och ni har ett jättefint kök!

    SvaraRadera
  20. Vet inte vad jag har för planer idag,,, det få bli en ovetande dag, en sån dag då man gör det som faller på,,, Ideér till 1000 brukar lätt ploppa upp... Har lite tankegångar!!! vi få la se!

    Ha en bra dag kraaaam j

    SvaraRadera
  21. Hejsan

    Jag har oxå vitt överallt på väggarna och även mycket vita möbler.
    Problemet är att jag vill ha mer vitt och då tycker mannen att det blir sjukhus miljö!
    JAG håller inte med honom och har precis som du sagt att man kan sätta dit färg på andra vis. Han brukar göra som jag vill i slutändan...han behöver bara bearbetas lite...hi hi hi

    Kramet!

    SvaraRadera
  22. Hej!
    Jättefina bruka saker. Jag gillar dem skarpt med. Tyvärr har vi inga öppna hyllor så att de syns hos oss. Tyvärr har vi inte vita luckor heller. Jag har ju försökt att bearbeta Magnus i över 2 år nu. Men han verkar inte ge med sig, eftersom han gillar våra ekluckor så mycket. Tyvärr. Men jag fortsätter.....
    Ha det bra!
    Kram Marina

    SvaraRadera
  23. Bruka är en favorit hos mig också. Har tyvärr ingen större butik i närheten men en återförsäljare som tar in vad jag vill ha!! Väldigt bra!
    Ha en finfin dag
    kramen Malin

    SvaraRadera
  24. Vilket underbart fräscht kök du har å så mycket annat fint du visar! Jag lägger dig genast i min favoritlista så att jag hittar tillbaka hit!

    SvaraRadera
  25. Hallo

    Härliga skålar du har...jag har bara den med popcorn som jag fyndade på loppis för en femma.
    Ha det så bra
    Kram Liselotte

    SvaraRadera
  26. Vilket underbart kök du har, vackra hyllor, med vackra ting på!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  27. Ja idag blir det en lång dag, är hemma nu och pustar ut lite innan nästa jobb:) Men det är roligt, ska få jobba imon också på dagsiet...Härlig lön nästa månad! Hihi
    Hoppas det gick bra för dig idag...*Massa kram*
    Veronica

    SvaraRadera
  28. Men så stilrent & hellt ljuvligt..
    Visst ser det bara såå läckert & snyggt ut med vitt..
    Jätte fina bilder..
    Ha det bäst..
    Kramen C

    SvaraRadera
  29. Åååååå, såååå kuuuuul. Grattis!!!! Är det Johanna å Mari???? Dom är superduktiga och supergoa,,,, jag va jättenervös och eftersom jag redan är himskans pedant så kan du ju tänka vad jag städade,,, hela huset va superrent jaaaa allt.... Vi hade mycket små saker oxå som vi fixade innan!!!!
    Men sån rolig upplevelse,,, Mmmm jag lever fortfarande på de!!!

    Ska dom göra hela erat hus???? Vet inte när ja sa något i bloggen,,, Hmm!!!!
    - Vet ej när vårat publiceras,,, ska bli kul, jag få nog köpa 10 tidningar, så att dom håller sig fina till våra barnbarn *fniss*

    Hälsade du kungen från mig!!!! =)


    - Just nu går jag å tänker på om jag ska vara med i lokal tidningen,,, Hmmm! grubblar fram å tillbaka hela tiden...
    Det positiva är ju att de kan vara bra å synas! Speciellt som jag,,, vill ha en butik nån gång, då är det bra att visa sig lite då och då.
    Men de finns många i stan du vet, som man inte gillar! (dryga tjejer) ;) det är just sånt jag tänker på, om jag verkligen vill att dom ska kolla in till mig, kanske varje dag sen.... Hmmm! men oxå så kanske dom redan kollar "vad vet man" Journalisten tyckte liksom att de va Bloggen mycket som va väldigt intressant,,, just att de ä så "inne" nu att blogga! Och att jag brinner för just inredning!

    - Men duu, guuud va kul med ditt reportage,,, Mmmm!!!


    Kraaaaam j

    SvaraRadera
  30. Hej hej!
    Jag tänkte bara så att barnen inte leker med vanligt proslin. Såg så verkligt ut bara ;)

    Mycket fina detaljer du har i ditt egna kök. Kram!

    SvaraRadera
  31. Duuu är snäll å Go du,,, peppning är alltid bra för mig!!! =)

    Jag menar inte marie E Utan Mari - fotografen.... Det är säkert dom två som kommer till dig mä.. Mari fotografen har bloggen Angel at my table,,, de vet du säkert redan!
    STOR KRAAAAM j

    SvaraRadera
  32. Det är lika svårt att låta bli Bruka som det är att låta bli Greengate för mig, alltså omöjligt ;) Har samlat på mig en del saker, men det är min brödburk i zink som är storfavoriten.

    Kram på dig

    SvaraRadera
  33. Jättefina saker. Gillar också BRUKA!

    SvaraRadera
  34. Alltid lika fina bilder när jag kikar in här!
    Det är så fint med några öppna hyllor o snyggt porslin. Bruka är en favorit här med, har inte samlat på mig så mkt .. ännu :)

    Ja, samtalen. Mannen är bortrest i jobb den här veckan o nästa. Självklart kommer utv.samtalen då!
    Det är bara att dra med 2 åringen o ett kexpaket!
    Men det har gått jättebra, tack!

    Skönt med fredag o sen helg!
    Ha det bra sålänge!

    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  35. Får jag flytta in i ditt vackra kök? :-) Allt var jättefint, jag gillar ju öppna hyllor i köket så jag gillade verkligen er lösning.

    Tack för de snälla orden hos mig, det är sådana kommentarer som får mig att komma på än fler ideer och vilja fortsätta att blogga.
    Förresten har jag hämtat hem fler grenar idag! ;-)

    SvaraRadera
  36. Du L-L jag är inte lugn kan jag säga. Jag blir hypernervös av allt detta. Galen helt enkelt..
    Psst vad är det för tidning du skall vara med i?? Såg att du har pratat lite med Josse om det, hihi.

    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  37. Har trånat ett tag på brukas fina skålar... men det är såå långt tills man fyller år *ler* Kram sari

    SvaraRadera
  38. Vackra bilder! Bruka är stor favvo hos meig med ;)
    Fina stålgalgar du fyndat!
    /kram Ansku

    SvaraRadera
  39. Jättefina bilder, Bruka är så härliga! Din blogg är superfin!!
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  40. Det är barnes samtal.
    Jag är hemmamamma sen -97, så mina utv samtal blir med mannen Haha!
    Som får tala om hur jag sköter mig! ;)
    Jag tim.vikade lite på skolan ett tag när mannen var mer hemma , men nu jobbar han mkt igen.
    Så då är jag hemma o håller ställningarna!

    Energin kommer o går.
    Har fått lära mig att säga nej, inte boka upp för mkt saker (inte mer än 1 per dag). Släppa på städ o
    annat.
    Det är som när man jobbar - det är inte superkul att gå till jobbet varje dag, även om man har drömjobbet!
    Nu vaknar lillkillen...
    Kramar Jeanette

    SvaraRadera
  41. Hejsan, jag har oxå nästan bara Bruka i mitt kök och med vit text....allat vitt!!! Jo, va i Haninge i en jättesöt butik som heter Rum för stora & små som har mycket från Bruka och mycket som är vitt!!!! Om ni har vägarna förbi MÅSTE ni gå in - supermysigt där inne....

    SvaraRadera
  42. Hejsan, jag har oxå nästan bara Bruka i mitt kök och med vit text....allat vitt!!! Jo, va i Haninge i en jättesöt butik som heter Rum för stora & små som har mycket från Bruka och mycket som är vitt!!!! Om ni har vägarna förbi MÅSTE ni gå in - supermysigt där inne....

    SvaraRadera

Lämna gärna ett meddelande 🤍