söndag 8 mars 2009

I PAKETETNu har vi varit och firat mamma, det blev god smörgåstårta och sen tårta, så nu är man mätt och belåten = ). Jag kan nu avslöja vad hon fick i present av mig och mina systrar. Det var en upplevelsedag bland gårdsbutikerna här i krokarna. Sedan jag var iväg på en sån tripp för ett tag sedan har hon pratat om att hon också skulle vilja åka dit. Hon får ett kuvert med shoppingpengar med sig och vi bjuder på lunch. Vi är alla inredningsintresserade och de här underbara butikerna ska vi besöka:

Jag längtar redan efter den dagen = )!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Men vilken bra presentidé och dessutom en heldag med sina barn.Jag kan gissa att hon blev glad !
Hoppas...fast det vet jag nog att ni gör...att ni hittar en massa fint och blir inspirerade :-)
Kram från Ulrika

Sand mellan tårna sa...

Puh.... jag som allvarligt trodde att det var sååå vitt hos dig. fniss... nejdå, jag förstår hur du menar, och det var med lite ironi som jag gjorde inlägget hos mig ikväll, för i grunden ser det ut så där hos mig, sedna bor det ju två barn där som får leka hur mycket de vill i vardagsrummet, men givetvis så tar jag inte fram kameran när ALLA leksaker ligger överallt.

Ditt hem är helt fantastiskt, verkligen superfint. Jag gillar vitt, men du gillar det mer än mig, jag blandar ofta in ngn annann färg också. Ert förra hem verkar fint, men som du säger, man ska leva också. Ibland vill jag bo i lägenhet, det har varit så mycket jobb med detta bygge. och tyvärr, är jag långt ifrån nöjd....

Ha det fint... din blogg är som ögongodis, och det är allt jag behöver...

//Linda

Snuttan sa...

Vilken underbar present till er mamma

Kram
Åsa

Benita i Bubbelrummet sa...

Vilken underbar present. Hoppas hon blev nöjd med den, det hade jag blivit iallafall =)

Veronica sa...

Den är så fin den boken, snacka om bra reklam:)
Ja så ser köket ut nu för tiden då, kommer ut lite mer bilder på kök och resten av lyan vid senare tillfälle :)
Kraam!