söndag 8 mars 2009

JAG HAR INGA ORD FÖR HUR FANTASTISKA NI ÄR!!!

Blomman är till er alla som har lämnat alla fina hälsningar i mina ilägg om gamla huset. Vilken förståelse ni har och vilken respekt ni visar!!! Jag är stum av allt fint ni skriver och vilken uppmuntran ni ger!!! Era underbara kommentarer har varit överväldigande av förståelse.

TACK!!!

Att visa det gamla huset har varit en mycket bra bearbetning för mig själv. Efter att ha gått igenom det bildligt och i alla tankar som hör ihop med det, kan jag nu känna att jag börjar se gamla huset som ett avslutat kapitel. Jag behövde göra den här vändan för att kunna göra ett nytt avstamp. Jag känner redan större trivsel i nya huset nu och jag kan njuta av ett nytt lugn. Tänk vad härligt att kunna blogga sig till insikt!

Ha det bra alla goa bloggvänner!
Kram L-L

9 kommentarer:

Blåbärs och smultronstället sa...

Du har en väldigt fin blogg med fräscha bilder. Inspirerande!
Jag är ny på att blogga, men det är jättekul. Kikar gärna in igen.
Susanne

Signe 1 sa...

Åhh vilken fin bild:-). Tack för tipset om ordkontrollen, har nu tagit bort den funktionen o hoppas att det blir bättre...;-). Kram Sofia

Jeanette sa...

Det kan kännas bra med avslut, för att sen kunna ta nya tag o göra det bästa av det man har.
O inse att det också är toppen!!
Det tog nåt år innan jag började trivas i vårt radhus, sen blev det bakslag.. Men nu inser jag att det vi har är bra NU.
Inte drömboendet alls, men allt har sin tid!!

Kram o tack för att du bloggar. Älskar verkligen din blogg!!

Kram Jeanette

Systrarna vitt sa...

Har läst dina äldre inlägg. Hu vilket svårt beslut det måste ha varit att sälja drömhuset. Men o andra sidan nu kommer ni få tid för varandra. Ett hus kan man änndå ändra efter egen smak.
Kram
Marina

Signe 1 sa...

Hej igen kära bloggvän! Du, jag är ju ny på detta..men hur gör jag när jag vill länka till nån annans sida i nåt av mina inlägg? Det är ju så mkt man ska lära sig på en gång o du verkar ju haj på detta;-)Kram kram.

Cattis sa...

Vad skönt det måste kännas att få ett bra avslut på det gamla huset. Kan tänka mig att det har varit en mixad situation med många känslor.

Skönt att ni har mer tid tillsammans nu och att ni kan skapa nya minnen i detta huset. Och glöm inte att ingen kan ta dom gamla minnena ifrån dig heller... ;)

Kjamis Cattis

Signe 1 sa...

Tack för hjälpen, det var ju lätt som en plätt;-). Kram Sofia

anne sa...

Åh vilken fin bild på härliga ranunkler!

Vilken superduper bra present din mamma fick!
En present med omtanke och planering bakom, jättehärligt!

Hoppas du får en fin dag!

In my house sa...

Va Gó å söt du ä... 0)

Kram kram j